ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης: «Η ΝΔ αποκαλύπτει το πραγματικό αντιλαϊκό της πρόσωπο»

Οι μάσκες έπεσαν για την κυβέρνηση της ΝΔ η οποία στέλνει στην ανεργία χιλιάδες συμβασιούχους των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας

fonirodopis.gr

Πολύ γρήγορα και με ταχύ βήμα η κυβέρνηση της ΝΔ αποκάλυψε το πραγματικό αντιλαϊκό της πρόσωπο, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης με αφορμή την κατάργηση των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας που στέλνει χιλιάδες συμβασιούχους σε Δήμους και λοιπούς φορείς στην ανεργία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης αναφέρει αναλυτικά:

«Η κυβέρνηση της Ν.Δ. προχωρεί στην ουσιαστική κατάργηση των προγραμμάτων κοινωνικής ωφέλειας όπως προκύπτει από απάντηση του αρμόδιου υφυπουργού στη Βουλή σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμα ένα δείγμα απαξίωσης των αναγκών των Δήμων μιας και δεν αναγνωρίζει ότι οι εργαζόμενοι αυτοί καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες τόσο των Δήμων όσο και άλλων φορέων.

Πολύ γρήγορα και με βήμα ταχύ η κυβέρνηση της Ν.Δ. αποκαλύπτει το πραγματικό αντιλαϊκό της πρόσωπο.  Είναι βέβαιο ότι οι εργαζόμενοι αλλά και οι πολίτες που ήταν χρήστες των υπηρεσιών που προσέφεραν τα προγράμματα αυτά θα δουν γρήγορα τις συνέπειες της απόφασης αυτής και θα δώσουν την απάντηση τους σε μια κυβέρνηση που δείχνει πόσο σέβεται τις ανάγκες του λαού. Τα προσωπεία της πέφτουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ