ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Στυλιανίδη – Γκαράνη για τις εορταστικές εκδηλώσεις των 100 χρόνων

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής δεσμεύτηκε να συνδράμει με τον καλύτερο τρόπο στην άψογη διοργάνωση της συνεδρίασης της Ειδικής Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς και στη φιλοξενία των Βουλευτών τον Μάιο του 2020

fonirodopis.gr

Με αντικείμενο τη διοργάνωση στην Κομοτηνή της συνεδρίασης της Ειδικής Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς του Ελληνικού Κοινοβουλίου επ´ ευκαιρία των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την ενσωμάτωση της Θράκης στον Εθνικό Κορμό, συζήτησαν ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, που ήταν και ο εισηγητής αυτής της πρωτοβουλίας, τόνισε την μεγάλη της σημασία τόσο για τον τόπο μας όσο και για το ίδιο το Κοινοβούλιο της συγκεκριμένης σπάνιας απόφασης, να συνεδριάσει στην ελληνική περιφέρεια η Κοινοβουλευτική Επιτροπή, τιμώντας τον ακριτικό Ελληνισμό και δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία να αναδειχθεί ο ρόλος της περιοχής μας, η εξωστρέφεια του Ελληνικού Κοινοβουλίου και να συνδεθεί η Θράκη με τον Οικουμενικό Ελληνισμό χρησιμοποιώντας ως «γέφυρα» το Κοινοβούλιο.

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γκαράνης ευχαρίστησε τον Βουλευτή Ροδόπης για την πρωτοβουλία και δεσμεύτηκε ο Δήμος Κομοτηνής να συνδράμει με τον καλύτερο τρόπο στην άψογη διοργάνωση της συνεδρίασης και στην φιλοξενία των Βουλευτών, εντάσσοντας την ως κορύφωση στο επίσημο πρόγραμμα εορτασμών.

Στυλιανίδης και Γκαράνης συμφώνησαν επίσης να συστηματοποιήσουν τη συνεργασία τους, προκειμένου να προωθηθούν προς την Κυβέρνηση και άλλα σημαντικά ζητήματα του Δήμου Κομοτηνής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ