ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Παρέμβαση αναρχικών για τη Ροζάβα στην οικία του Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής

Αλληλέγγυοι στον κουρδικό λαό από το Αναρχικό Στέκι Utopia AD πέταξαν τρικάκια και ύψωσαν πανό το βράδυ του Σαββάτου (12/10) κατά του τουρκικού φασισμού

fonirodopis.gr

Παρέμβαση στην οικία του Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου αλληλέγγυοι στον δοκιμαζόμενο κουρδικό λαό στη Συρία από το Αναρχικό Στέκι Utopia AD.

Οι Αναρχικοί πέταξαν τρικάκια και ύψωσαν πανό αλληλεγγύης υπέρ των Κούρδων και με μήνυμα για σαμποτάζ στον τουρκικό φασισμό και όσων κρατών και εταιρειών τον στηρίζουν.

«Το βράδυ της 12 προς 13/10 ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στους επαναστάτες και επαναστάτριες της Β-Α Συρίας που μάχονται ενάντια στους Τούρκους εισβολείς, επισκεφτήκαμε το σπίτι του Τούρκου Πρόξενου αναρτώντας πανό και πετάξαμε τρικάκια. Ο φύλακας ενώ άνοιξε την πόρτα της σκοπιάς εν τέλει δεν βγήκε αλλά κάλεσε ενισχύσεις καθώς φεύγαμε, σε λιγότερο από λεπτό κινητοποιήθηκαν ένα περιπολικό και ένα συμβατικό της ασφάλειας με μηχανές ΔΙΑΣ (αντίθετα στον μονόδρομο).

Ο πρώτος σύντροφος ο οποίος είχε το πανό και είχε φύγει μπροστά παραλίγο να χτυπηθεί από το περιπολικό αλλά ξέφυγε. Όταν φτάσαμε στο πανεπιστήμιο βρήκαμε το ασφαλίτικο στον πεζόδρομο της παλιάς νομικής και τον έναν ασφαλίτη μέσα στο προαύλιο να προσπαθεί να πείσει τον σύντροφο να βγει έξω! Απαιτήσαμε από τους ασφαλίτες να φύγουν, κάτι που έγινε χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Η άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας δείχνει πως οι αρχές ήταν σε ετοιμότητα να υπερασπιστούν τους ΝΑΤΟικούς σύμμαχους.», αναφέρει το Αναρχικό Στέκι Utopia AD.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2021 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x