ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού σε Σαμοθράκη και Κομοτηνή

Ο Χάρης Θεοχάρης θα μεταβεί στην Κομοτηνή την Τρίτη 14 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της συγκρότησης του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού

fonirodopis.gr

Επίσκεψη στην Σαμοθράκη θα πραγματοποιήσει  τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης ενώ την Τρίτη, θα μεταβεί στην Κομοτηνή στο πλαίσιο της συγκρότησης του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού. 

Κατά την επίσκεψή του στην Σαμοθράκη ο Υπουργός θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. Νίκο Γαλατούμο και τοπικούς φορείς με θέμα την προβολή του νησιού και την ενίσχυση της τουριστική κίνησης. Επίσης θα συζητηθούν και πρωτοβουλίες που αφορούν την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, η οποία και θα συντελέσει στην περαιτέρω ανάπτυξη της Σαμοθράκης.

Στις 11 το πρωί ο υπουργός θα επισκεφθεί τον Αρχαιολογικό Χώρο Σαμοθράκης,  στη συνέχεια το camping και τα Ιαματικά Λουτρά, στις 12.30 θα μεταβεί στο Δημαρχείο του νησιού και θα ακολουθήσει 13.00 -14.30 συνάντηση με φορείς και πολίτες του νησιού στο Πνευματικό Κέντρο Σαμοθράκης.

Στην Κομοτηνή ο κ. Θεοχάρης την Τρίτη 15 Οκτωβρίου θα συναντηθεί το πρωί στις 10-10.30 στα γραφεία της Περιφέρειας με τον Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο.

Θα συζητηθεί η εν εξελίξει πρωτοβουλία για την σύσταση και ενεργοποίηση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού καθώς και συναφή θέματα τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής.

Αμέσως μετά (10.30-12.00) θα ακολουθήσει συνάντηση του Υπουργού με τουριστικούς φορείς στην αίθουσα συσκέψεων του κτιρίου της Περιφέρειας ΑΜΘ. Στην ίδια αίθουσα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ.

Ακολούθως, ο Υπουργός έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γκαράνη και στη συνέχεια θα επισκεφθεί την τουριστική περιοχή Φαναρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ