ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

Θεοδοσία Δραγουμάνη: «Να θωρακίσουμε την Περιφέρεια απέναντι στους χρυσοθήρες»

«Εδώ και 20 χρόνια είναι εδώ και θα συνεχίσουν να είναι εδώ αν εμείς δεν τους διώξουμε», είπε η εκπρόσωπος της Διανομαρχιακής Επιτροπή Ροδόπης – Έβρου κατά του χρυσού, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ

fonirodopis.gr

«Πρέπει να θωρακίσουμε την Περιφέρεια μας με στρατηγικές που θα μπουν εμπόδιο σε κάθε άνοιγμα πόρτας που επιχειρούν οι μεταλλευτικές δραστηριότητες. Εδώ και 20 χρόνια είναι εδώ και θα συνεχίσουν να είναι εδώ αν εμείς δεν τους διώξουμε», είπε η περιβαλλοντολόγος Θεοδοσία Δραγουμάνη, από την Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης – Έβρου κατά του χρυσού, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου.

«Η Μεταλλευτική Θράκης έχει προσφύγει στο ΣτΕ, η υπόθεση συζητήθηκε στις 5 Ιουνίου αλλά δεν έχει βγει ακόμα η απόφαση. Τι θα κάνει η Περιφέρεια όταν θα έρθουν οι τσάπες και τα γεωτρύπανα να ξεκινήσουν τις γεωτρήσεις; Πιστεύω ότι θα πρέπει να κάνουμε μαζί ένα σχέδιο που θα θωρακίσουμε την περιοχή μας», είπε χαρακτηριστικά η κ. Δραγουμάνη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ