ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Οι «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS» καθάρισαν και την παραλία Ιμέρου

Στόχος της ομάδας, η συνειδητοποίηση των ανθρώπων να μην μολύνουν άλλο το φυσικό περιβάλλον καθώς όπως λένε «ο πλανήτης μας δεν αντέχει άλλα σκουπίδια»

fonirodopis.gr

Σε μία ακόμη περιβαλλοντική δράση καθαρισμού προέβη η ομάδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS», αυτή τη φορά στο χώρο γύρω από το παρατημένο τουριστικό περίπτερο Ιμέρου, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου.

Αυτή ήταν η τέταρτη κατά σειρά δράση καθαρισμού καθώς προηγήθηκαν αντίστοιχες δράσεις στα ποτάμια Μίσχου και Κοσμίου αλλά και στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής από το οποίο απομακρύνθηκαν μπάζα και βρωμιές.

«Ομάδα 10 ατόμων, μέλη και φίλοι, καθαρίσαμε το δασάκι γύρω από το τουριστικό καθώς και μικρό μέρος της παραλίας. Η κατάσταση βέβαια έχει ξεφύγει στην περιοχή από τα σκουπίδια, αφού λίγα μέτρα πιο κάτω, υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ποσότητα σκουπιδιών, που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα.

Στόχος μας η συνειδητοποίηση των ανθρώπων να μην μολύνουν άλλο το φυσικό περιβάλλον, καθώς ο πλανήτης μας δεν αντέχει άλλα σκουπίδια. Το περιβάλλον είναι το σπίτι μας, μην τα καταστρέφουμε άλλο μαζί με τις υπόλοιπες ζωντανές υπάρξεις.

Όποιος θέλει να συμμετέχει στις δράσεις μας μπορεί να στείλει μήνυμα στη σελίδα μας.

Ευχαριστούμε όλες τις φίλες και τους φίλους για τα καλά τους λόγια. Οι περιβαλλοντικές δράσεις θα συνεχιστούν και θα εμπλουτιστούν στο άμεσο μέλλον», αναφέρει η ομάδα σε ανάρτηση της στη σελίδα της στο facebook.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ