ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ

Συντονισμένες επιχειρήσεις σε όλη τη Ροδόπη, προανήγγειλε η Αστυνομία

Σκοπός η πάταξη της εγκληματικότητας και η παγίωση αισθήματος ασφαλείας των πολιτών – Κατασχέθηκαν 889 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 1 κυνηγετικό όπλο και 23 φυσίγγια σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας

FoniRodopis

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, καθώς και την παγίωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 7 Οκτωβρίου, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό του νομού Ροδόπης.

Η συγκεκριμένη δράση οργανώθηκε και σχεδιάστηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί διαφόρων υφιστάμενων υπηρεσιών της (τάξης, ασφάλειας και τροχαίας).

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν (3) ημεδαποί και συγκεκριμένα:

  • Δύο ημεδαποί, ηλικίας 43 και 45 ετών, για παράβαση του νόμου περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.
  • Ένας 31χρονος ημεδαπός για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Κατασχέθηκαν:

  • 889 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί
  • 1 κυνηγετικό όπλο τροποποιημένο ως προς τη δυνατότητα βολής
  • 23 κυνηγετικά φυσίγγια
  • 1 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο όπως προέκυψε είναι καταχωρημένο από τις Αρχές της Ολλανδίας, ως όχημα κλαπέν – υπεξαιρεθέν.

Ανάλογες επιχειρησιακές δράσεις, οι οποίες αποσκοπούν στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, καθώς και τη διαμόρφωση ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, θα πραγματοποιηθούν και στο μέλλον. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ