ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα δώρα του διαγωνισμού του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής για τη «Λευκή Νύχτα»

Μεγάλο δώρο το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που ξεσήκωσε αντιδράσεις – Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου η κλήρωση των τυχερών λαχνών

fonirodopis.gr

Τα πέντε δώρα που κληρώνει στο λαχειοφόρο διαγωνισμό του που πραγματοποιείται στα πλαίσια της «Λευκής Νύχτας», το βράδυ της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου, γνωστοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής.

Το μεγάλο δώρο είναι ένα αυτοκίνητο μάρκας Peugeot 1400 cc (Diesel), το οποίο ξεσήκωσε αντιδράσεις τις προηγούμενες μέρες ύστερα και από την αποκάλυψη ότι πρόκειται για μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, γεγονός που απέκρυψε ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής.

Θυμίζουμε ότι, ο Γιάννης Κιλτσίκης είχε μιλήσει για «εξαπάτηση του καταναλωτικού κοινού» αρνούμενος για το λόγο αυτό να υπερψηφίσει την πρόταση οικονομικής ενίσχυσης του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής ενώ ο πρόεδρος του ΕΒΕΡ Αντώνης Γραβάνης υπερασπιζόμενος τους διοργανωτές τόνισε απλά πως «αυτό μπορούν να προσφέρουν και αυτό προσφέρουν».

Οι καταναλωτές θα μπορούν να συμμετέχουν στην κλήρωση με λαχνούς που θα προμηθεύονται δωρεάν μαζί με τις αγορές τους από επιλεγμένα καταστήματα της Κομοτηνής το βράδυ της «Λευκής Νύχτας». Η κλήρωση των τυχερών λαχνών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Οκτωβρίου.

Τα δώρα του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής:

  1. Αυτοκίνητο μάρκας Peugeot 1400 cc (Diesel)
  2. Ηλεκτρικό πατίνι
  3. Tablet 10’’
  4. Τηλεόραση 32’’
  5. Διήμερο ταξίδι για 2 άτομα στον μύλο των ξωτικών στα Τρίκαλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ