ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

Την επικαιροποίηση της απόφασης του κατά του χρυσού, θα συζητήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ

Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου – Την σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου είχαν επιβάλλει οι παρατάξεις του Χριστόδουλου Τοψίδη και Κώστα Κατσιμίγα

fonirodopis.gr

Την επικαιροποίηση της απόφασης κατά του χρυσού θα συζητήσει μεταξύ άλλων το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ, το οποίο αναμένεται να συγκληθεί σε κατεπείγουσα συνεδρίαση την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 18:00 στο κτίριο της Π.Ε. Ροδόπης.

Υπενθυμίζουμε ότι την παρούσα σύγκλιση του Περιφερειακού Συμβουλίου επέβαλλαν οι επικεφαλής των παρατάξεων «Περιφερειακή Σύνθεση» και «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία», Χριστόδουλος Τοψίδης και Κώστας Κατσιμίγας αντίστοιχα, κάνοντας χρήση των διατάξεων του άρθρου 167 του Ν. 3852/2010.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

  1. Επικαιροποίηση της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ κατά του ενδεχόμενου εγκατάστασης στην περιοχή μας εταιρειών για εξόρυξη  και απόληψη χρυσού.
  2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα για σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Νησί  της Σαμοθράκης με θέμα τα προβλήματα που προκλήθηκαν σε πολίτες και επιχειρήσεις από τον ακτοπλοϊκό αποκλεισμό του νησιού
  3. Ενημέρωση  και λήψη απόφασης  σχετικά με  το ενδεχόμενο εγκατάστασης κεραίας στο  Υψάριο Θάσου  από την  Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
  4. Ενημέρωση και λήψη απόφασης σχετικά με το προσφυγικό μεταναστευτικό ζήτημα στην  Περιφέρειά μας.
  5. Συζήτηση  και λήψη απόφασης σχετικά με πρόταση για συγκρότηση επιτροπής οργάνωσης εκδηλώσεων και δράσεων για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ενσωμάτωση του μεγαλύτερου τμήματος της Θράκης στο Ελληνικό κράτος, σε συνεργασία με τους κατά τόπους Δήμους και τους πολιτιστικούς φορείς. Εισηγητές: Των ανωτέρω θεμάτων οι κ.κ. Χριστόδουλος Τοψίδης και Κωνσταντίνος Κατσιμίγας.
  6. Έγκριση τροποποίησης της αριθμ. 106 /2019 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ που αφορά την παράταση  του ενιαίου πλαισίου ωραρίου λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων στην Κομοτηνή της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης,  στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Λευκή Νύχτα 2019»,  ως προς την ημερομηνία της διοργάνωσης «Λευκή Νύκτα 2019». Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Ροδόπης κ. Νικόλαος Τσαλικίδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ