ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καμία εγκατάσταση παράνομων μεταναστών στην Κομοτηνή», λέει ο «Σπάρτακος»

Η δημοτική παράταξη Κομοτηνής κατέθεσε πρόταση ψηφίσματος για τη συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση (14/10) του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής σχετικά με το προσφυγικό

fonirodopis.gr

Πρόταση ψηφίσματος στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής, για συζήτηση στην επόμενη συνεδρίαση (14/10), σχετικό με το προσφυγικό ζήτημα και τη φημολογούμενη εγκατάσταση μεταναστών στην περιοχή της Θράκης, κατέθεσε η δημοτική παράταξη «Σπάρτακος».

Στο σχέδιο ψηφίσματος που προτείνει ο «Σπάρτακος», τονίζεται η «κατηγορηματική αντίθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής» σε κάθε σχέδιο μεταφοράς και εγκατάστασης μεταναστών εντός του Δήμου ενώ μέσω αυτού γίνεται ταυτόχρονα κάλεσμα σε βουλευτές και φορείς να εκφράσουν την άποψη τους για το ζήτημα.

Το σχέδιο ψηφίσματος του «Σπάρτακου»:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής εκφράζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή του σε κάθε σχέδιο μεταφοράς και εγκατάστασης, μόνιμης ή προσωρινής, προσφύγων ή παράνομων μεταναστών εντός του Δήμου.

Mε δεδομένη αφενός την οικονομική κρίση που ξενιτεύει τα παιδιά μας και κρατάει την περιοχή ουραγό στην πατρίδα μας, και αφετέρου με το γνωστό πρόβλημα ασφάλειας εξαιτίας του οποίου ο ελληνικός Στρατός από δεκαετίες είναι ανεπτυγμένος στην περιοχή, το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι μια πρόσθετη επιβάρυνση με νέα προβλήματα κοινωνικής ένταξης, διαχείρισης εκτάκτων αναγκών και απειλής του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων.

Ήδη η αθρόα διέλευση ομάδων αγνώστων μέσα από τις περιουσίες και τους οικισμούς των κατοίκων γεννά προβλήματα, ανησυχίες και απορίες για τη λεγόμενη διαχείριση του μεταναστευτικού στην παραμεθόριο περιοχή μας. Όπως στο παρελθόν είχε προβλεφθεί η Θράκη να μείνει εκτός του χώρου διασποράς των παράνομων μεταναστών, έτσι απαιτούμε να γίνει και τώρα, αφού τίποτε δεν έχει βελτιωθεί έκτοτε.

Πόσο μάλλον σήμερα που, παρά την θηριώδη προπαγάνδα, γίνεται συνείδηση όλων ότι η κατάσταση στη χώρα έφτασε στο απροχώρητο και βρισκόμαστε ενώπιον μιας αντικατάστασης πληθυσμού, με τους Έλληνες μειοψηφία στην μελλοντική Ελλάδα.

Καλούμε τους βουλευτές και όλους τους φορείς της περιοχής να εκφράσουν την άποψή τους για το τεράστιο αυτό ζήτημα και να υπερασπίσουν την ασφάλεια των συνόρων, τη νομιμότητα και τα συμφέροντα του λαού και του τόπου τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ