ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ

Ανύπαρκτη η προσβασιμότητα των ΑμεΑ στα δημόσια κτίρια στις Σάπες Ροδόπης

Το Σωματείο ΑμεΑ Ροδόπης ενημέρωσε τον Δήμαρχο Ντίνο Χαριτόπουλο για την οδηγία ενσωμάτωσης της Ε.Ε. τονίζοντας τη διάθεση του να βοηθήσει με όποιο τρόπο ζητηθεί

fonirodopis.gr

Ανύπαρκτη προσβασιμότητα των ΑμεΑ σε δημόσια και δημοτικά κτίρια στις Σάπες, διαπίστωσαν τα μέλη του Σωματείου ΑμεΑ Ροδόπης κατά τη σημερινή τους επίσκεψη στην περιοχή, όπου συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Μαρώνειας – Σαπών Ντίνο Χαριτόπουλο και τον Υποδιοικητή του οικείου Αστυνομικού Τμήματος.

Σκοπός της επίσκεψης των μελών του Σωματίου ήταν αφενός να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τη προσβασιμότητα των Σαπών, να ενημερώσουν τον Δήμαρχο για την οδηγία ενσωμάτωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προσβασιμότητα για τα δημόσια και δημοτικά κτίρια και να συζητήσουν το θέμα του τουρισμού για ΑμεΑ στη Μαρώνεια.

«Διαπιστώσαμε, αφενός τη θετική διάθεση του Δημάρχου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην πόλη των Σαπών, όπου η προσβασιμότητα είναι ανύπαρκτη και άρα ο Δήμος πρέπει να τρέξει μέχρι το 2020 ώστε τα δημοτικά κτίρια να είναι προσβάσιμα και τους επισημάναμε, ότι είμαστε πάντα διαθέσιμοι με την τεχνογνωσία μας να βοηθήσουμε την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου με όποιο τρόπο μας ζητηθεί», αναφέρει σχετικά το Σωματείο ΑμεΑ Ροδόπης.

Στις συναντήσεις συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Ροδόπης Τρύφωνας Καρούντζος, η Γραμματέας Στέλλα Βογιατζή, ο επιστημονικός σύμβουλος Θεοδόσης Θεοδωσίου, καθώς επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δήμου Μαρώνειας – Σαπών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ