ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 7 έως 13 Οκτωβρίου

Από την Εσμεράλδα Δόση

fonirodopis.gr
zodiac

ΚΡΙΟΣ

Ξεκινάει μία εβδομάδα που σας βρίσκει είδη με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις, στον επαγγελματικό τομέα, στις σχέσεις και τις συνεργασίες, κάτι απρόσμενο, κάτι ξαφνικό θα υπάρχει στα οικονομικά σας που θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε για διάφορα οικονομικά θέματα. Είναι οι μέρες που θα χρειαστεί να τα βρείτε με τον εαυτό σας, να ακούτε τη φωνή της ψυχής σας, τι είναι αυτό που σας κάνει να νιώθετε καλά ψυχικά, να ακούτε την καρδιά σας και να πάρετε αποφάσεις για θέματα σχέσεων, για συνεργασίες αλλά και επαγγελματικά. Να είστε προσεκτικοί, ήρεμοι στον τρόπο που θα συζητήσετε με τον σύντροφό σας ή με κάποιον συνεργάτη, για να μην τους πληγώνετε. Βρείτε τρόπους να ξεκουραστείτε και σκεφτείτε θετικά. Θα είναι μία εβδομάδα που θα υπάρχει έρωτας, πάθος, ένταση, ζήλια, κτητικότιτα να είστε όμως προσεκτικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα να είστε προσεκτικοί, αποφύγετε τη νευρικότητα και την ένταση, γιατί ο τρόπος που θα επικοινωνήσετε με το σύντροφο σας και τους συνεργάτες θα είναι αυτός που ίσως, θα αλλάξει ξαφνικά τη ροή της σχέσης σας ή της συνεργασίας. Θα υπάρχουν νέες επαγγελματικές προτάσεις, ίσως αλλάξετε τον τρόπο που συνεργάζεστε, ευκαιρίες για μία νέα γνωριμία ή μία νέα σχέση στη ζωή σας. Θα σας απασχολήσουν θέματα εργασίας, υγείας, νομικά ή σπουδών, αυτό θα σας κάνει να νιώθετε κουρασμένοι, προσπαθήσετε να είστε συνεπείς και αισιόδοξοι και βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε. Μην αφήσετε πληγές από το παρελθόν, παλιές υποθέσεις να φέρουν φοβίες, αρνητικές σκέψεις και να αλλάξουν τη διάθεση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για εσάς θα είναι μέρες που θα έχετε ψυχική ένταση, ίσως μάθετε κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα στον εργασιακό χώρο, ή στη σχέση σας με κάποιο άτομο που δουλεύετε μαζί. Μπορείτε να συζητάτε και να ρυθμίσετε θέματα υγείας, εργασίας, καθημερινότητας. Προσπαθήστε να ελέγξετε τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, μην είστε καχύποπτοι και αποφύγετε τη νευρικότητα που μπορεί να σας φέρει και προβλήματα στην υγεία σας. Θα υπάρχουν ευκαιρίες, προτάσεις για νέα εργασία, ευκαιρίες για μία νέα σχέση, ίσως με άτομο μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον. Μην αφήνετε ένα οικονομικό – κληρονομικό θέμα ή ζήλιες και φοβίες να σκιάσουν μία σχέση σας και να φέρουν προβλήματα με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή εμπόδια σε ένα δημιουργικό σας σχέδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς, θα είναι μία δημιουργική, ερωτική εβδομάδα, θα έχετε νέες γνωριμίες, νέες δημιουργικές ιδέες, ένταση και σύγκρουση για οικονομικά, ερωτικά θέματα, με κάποιον φίλο σας ή αγαπημένο πρόσωπο ή και με κάποιο παιδί σας. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και αποφύγετε τη ζήλια και τη νευρικότητα. Θα είστε και πιεσμένοι από υποχρεώσεις και ευθύνες στην οικογένεια, αλλά και στη σχέση και τις συνεργασίες, που θα σας φέρουν ένταση και θα σας κάνουν αυστηρούς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα χρειαστεί να ρυθμίσετε το χρόνο που δίνετε στην οικογένεια και στα επαγγελματικά σας για να είστε ήρεμοι και χαρούμενοι. Να ξέρετε ότι αυτές οι σχέσεις που δημιουργούνται αυτές τις μέρες, μπορεί να έχουν πάθος, αλλά πιθανόν να μην έχουν διάρκεια, αυτό εξαρτάται και από το γενέθλιο χάρτη σας.

ΛΕΩΝ

Εσείς θα περάσετε όμορφες μέρες με άτομα της οικογένειας, ίσως κάνετε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή κάποια ανακαίνιση. Θα υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές στις αποφάσεις που είχατε πάρει το προηγούμενο διάστημα για ένα οικονομικό, κληρονομικό, επαγγελματικό θέμα που θα σας ξαφνιάσουν. Θα χρειαστεί να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας στο χώρο της εργασίας, να είστε συνεπής στις ευθύνες, τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, προσπαθήσετε να μην είστε αυστηροί με άτομα στο χώρο της εργασίας σας, και ίσως χρειαστεί να βοηθήσετε ένα αγαπημένο πρόσωπο ή κάποιο από τα αδέρφια σας που χρειάζεται τη συμπαράσταση σας. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε και να προσέχετε την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς η καθημερινότητα θα είναι όμορφη, θα προγραμματίσετε ταξίδια-εκδρομές, συναντήσεις με αδέρφια, αγαπημένα πρόσωπα, ωστόσο θα υπάρχουν ανατροπές στις συζητήσεις και στην επικοινωνία με εντάσεις, ίσως για οικονομικά θέματα. Να προσέχετε την ένταση γιατί μπορεί να σας φέρει όχι τα επιθυμητά αποτελέσματα στην οδήγηση, αποφύγετε να αγοράσετε ηλεκτρονικές συσκευές αυτό το διάστημα. Στα οικονομικά σας που σχετίζονται με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα υπάρχει κάποια καθυστέρηση, που θα σας φέρει απογοήτευση, ένα πρόσωπο της οικογένειάς, σας συμπαραστέκεται και θα σας βοηθήσει οικονομικά. Θα είναι μέρες που θα ευνοηθεί ο έρωτας, το φλερτ, οι νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Οι συζητήσεις και οι συναντήσεις σας αυτό το διάστημα γίνονται για οικονομικά θέματα, θα υπάρχουν νέες ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, έχετε να ρυθμίσετε ότι έχει να κάνει με δάνεια, κληρονομιά ή τράπεζες, θα βρείτε μία νέα πηγή εισοδήματος που σχετίζεται με άλλους. Ίσως νιώθετε απογοητευμένοι ή κουρασμένοι με την κατάσταση στην οικογένεια αλλά και στη σχέση σας και στις συνεργασίες, προσπαθήσετε με διπλωματικό τρόπο να λύσετε τα προβλήματα, και να βρείτε βαθιά μέσα σας τι θέλετε πραγματικά να έχετε στη ζωή σας, αν η σχέση ή η συνεργασία σας είναι αυτό που σας αντιπροσωπεύει και σας κάνει χαρούμενος, θα σας βοηθήσουν και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα έχετε ευκαιρίες να δημιουργήσετε μία σχέση με πάθος, ίσως να συνδέεται και με τα οικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς νιώθετε όμορφα, αισιόδοξα, έχετε γοητεία, είστε μαγνητικοί, έχετε δυνατά αισθήματα που θέλετε να εκφράσετε και δεν μπορείτε, να είστε προσεκτικοί στις συζητήσεις σας με τον αγαπημένο σας και με συνεργάτες, η νευρικότητα μπορεί να φέρει αποτελέσματα που δεν περιμένετε, από την άλλη θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε μία νέα σχέση με κάποιο άτομο διαφορετικό από εσάς. Ίσως ανακαλύπτετε κάτι τώρα σε μία σχέση ή μία συνεργασία που θα φέρει ανατροπές. Θα νιώθετε λίγο απογοητευμένοι και θα έχετε εμπόδια στα σχέδιά σας, από αγαπημένα πρόσωπα και άτομα που δουλεύουν πίσω από την πλάτη σας. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να ακούτε τη διαίσθησή σας που είναι πάντα δυνατή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς κάνετε μυστικές συζητήσεις, συναντήσεις, θα δημιουργήσετε ίσως μία ξαφνική ερωτική σχέση που ίσως δεν μπορεί να έχει διάρκεια ή δεν μπορεί να τη βγάλετε προς τα έξω για κάποιο λόγο. Πιθανόν να έρθει στη ζωή σας ένα πρόσωπο από το παρελθόν, να είστε προσεκτικοί εάν έχετε φτιάξει τη ζωή σας. Κάνετε και μυστικές συναντήσεις για οικονομικά θέματα, προσέχετε την ένταση στον εργασιακό σας χώρο για να μην φέρει αποτελέσματα που δεν περιμένετε. Ίσως παρουσιαστεί μία νέα ευκαιρία για εργασία, καλύτερη από την προηγουμένη, που έχει να κάνει με την νέα τεχνολογία. Ίσως έχετε μία είδηση που θα σας ξαφνιάσει για ένα θέμα υγείας. Θα σας απασχολήσουν έντονα και οικονομικά θέματα, ίσως απογοητευτείτε από κάποιον φίλο σας που είχατε εμπιστευτεί τα οικονομικά σας, αυτό θα φέρει ένταση και στη σχέση σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάνετε νέες γνωριμίες, νέους φίλους, κάποιο νέο που θα μάθετε θα σας εκπλήξει, θα σας ξαφνιάσει, προσέχετε την επικοινωνία σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο, γιατί η νευρικότητα και ένταση, η ζήλια σας, μπορεί ξαφνικά να φέρει τη σχέση σας σε χωρισμό, από την άλλη, εάν δεν έχετε σχέση ξαφνικά θα δημιουργήσετε μία σχέση με ένα άτομο διαφορετικό από εσάς, ίσως με κάποιο άτομο που είναι στο φιλικό σας περιβάλλον. Έχετε πολλές ευθύνες, υποχρεώσεις στην καθημερινότητα αλλά και στα επαγγελματικά, νιώθετε πίεση, κούραση και απογοήτευση, μη χάνετε την πίστη σας. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις, στα επαγγελματικά σας και να αδιαφορείτε γα αυτούς που σας εμποδίζουν, που σας βάζουν εμπόδια. Ίσως χρειαστεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας, να δείτε τι πραγματικά σας εκφράζει, αν αυτό που κάνατε σας ευχαριστεί και το αγαπάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα επαγγελματικά, κοινωνικά, που θα σας φέρουν ένταση και νευρικότητα, κάτι που θα εκφράζετε και στα άτομα της οικογένειας, για αυτό θα υπάρχουν ξαφνικές ανατροπές στις σχέσεις σας μαζί τους, απρόσμενες εξελίξεις θα υπάρχουν στην καριέρα σας αλλά και νέες ευκαιρίες για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο πιο δημιουργικό που θα σας εξελίξει. Ίσως δημιουργηθεί μία σχέση με ένα άτομο το οποίο είναι σε μία καλύτερη θέση από εσάς. Ένα πρόβλημα ή μία πληγή από το παρελθόν σας δημιουργεί φόβους και ανασφάλειες, μπορείτε να το αντιμετωπίσετε με το να είστε πειθαρχημένοι στο στόχο σας, μην εμπιστεύεστε τα σχέδια σας και τα όνειρά σας σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, που αυτό το διάστημα πιθανόν να λειτουργήσουν πίσω από την πλάτη σας. Καλό είναι να βάλετε στην εφαρμογή σχέδια και ιδέες που έχετε αφήσει πίσω για κάποιες σπουδές, για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, για νέα μαθήματα.

ΙΧΘΕΙΣ

Θα έχετε τη δυνατότητα αυτή την εβδομάδα να κάνετε συζητήσεις, συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα που βρίσκονται μακριά, προσέχετε τον τρόπο που θα επικοινωνήσετε, αποφύγετε την ένταση και τη νευρικότητα γιατί μπορεί να φέρουν απρόσμενες εξελίξεις. Με την αισιοδοξία, το πάθος, την αφοσίωση που έχετε μπορείτε να δημιουργήσετε μία ρομαντική όμορφη σχέση, ίσως σε ένα ταξίδι ή με ένα άτομο από μακριά. Θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα, υποχρεώσεις που σχετίζονται με τράπεζες, δάνεια, κληρονομιές, εφορείες, θα έχετε κάποια απογοήτευση από κάποιον φίλο σας που ίσως του εμπιστευτήκατε τα οικονομικά σας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ