ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Απάντηση Γραβάνη σε Κιλτσίκη για την οικονομική ενίσχυση της «Λευκής Νύχτας»

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΡ παραδέχτηκε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής κληρώνει στη λαχειοφόρο του αγορά ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο

fonirodopis.gr

Απάντηση στην κριτική που δέχθηκε από τον Γιάννη Κιλτσίκη για την οικονομική ενίσχυση του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής από το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης (ΕΒΕΡ) με το ποσό των 1.500 ευρώ για τη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας», έδωσε ο Αντώνης Γραβάνης.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΡ μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής δήλωσε ότι τα οικονομικά του Επιμελητηρίου «όντως δεν είναι ανθηρά», όμως όπως τόνισε, «τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου είναι ταυτόχρονα και μέλη του Επιμελητηρίου και σαφέστατα θα τους υποστηρίξουμε οικονομικά. Είναι επιθυμία των μελών μας και εμείς τους βοηθάμε όσο μπορούμε».

Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής κληρώνει όντως στη λαχειοφόρο του αγορά ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «αυτό το δώρο μπορούν να προσφέρουν κι αυτό προσφέρουν. Δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε και γι’ αυτό».

Με την παραπάνω απάντηση του όμως ο Αντώνης Γραβάνης μάλλον δικαιώνει τον Γιάννη Κιλτσίκη που έχει κάθε δικαίωμα πλέον να μιλά για «εξαπάτηση καταναλωτικού κοινού», καθώς ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής απέκρυψε το γεγονός ότι κληρώνει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ