ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Για τις δράσεις του Ερυθρού Σταυρού Κομοτηνής ενημερώθηκε ο Γ. Γκαράνης

Οι Ερυθροσταυρίτες γνωστοποίησαν στον Δήμαρχο Κομοτηνής ότι η έντονη παρουσία τους στο πλευρό των πολιτών θα συνεχιστεί με την ίδια δυναμική

fonirodopis.gr

Τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη επισκέφτηκαν την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στο γραφείο του τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Π.Τ. Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Γκαράνης είχε την  ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς για τα ζητήματα και τις δράσεις του Π.Τ. Κομοτηνής, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, αλλά και για το όραμα ανάπτυξης του Περιφερειακού  Τμήματος της περιοχής μας.

Μετά από ενδελεχή συζήτηση ο Δήμαρχος Κομοτηνής διαβεβαίωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ότι θα βρίσκεται διαρκώς και ενεργά στο πλευρό των εθελοντών και ότι θα καταβάλει τα μέγιστα δυνατά για την στήριξη, αλλά και την συνεχή και άμεση συνεργασία σε όλα τα επίπεδα με το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής.

Τα μέλη του Δ.Σ. δια της Προέδρου κας. Κλάρας Τζελέπη ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Κομοτηνής και του γνωστοποίησαν ότι η έντονη παρουσία των Ερυθροσταυριτών στο πλευρό των πολιτών θα συνεχιστεί με την ίδια δυναμική. Η κα Τζελέπη δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «αισθανόμαστε ηθική υποχρέωση ως μέλη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να είμαστε πάντα αρωγοί στους πολίτες του Δήμου και στις υπηρεσίες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ