ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σισμανόγλειο»: Καταλυτική παρέμβαση Στυλιανίδη για τη λειτουργία της ΜΕΘ

Με παρασκηνιακές παρεμβάσεις ο Βουλευτής Ροδόπης έδωσε λύση στο πρόβλημα έλλειψης ιατρικού προσωπικού κάνοντας πράξη και το προεκλογικό του σύνθημα για «Ισχυρή Εκπροσώπηση»

fonirodopis.gr

Το προεκλογικό του σύνθημα «Ισχυρή Εκπροσώπηση» φαίνεται πως κάνει πράξη ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τους πρώτους κιόλας μήνες της νέας του θητείας ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ροδόπης.

Η υπερδραστηριότητα που δείχνει τόσο ο ίδιος ο Βουλευτής της ΝΔ όσο και οι συνεργάτες του για ζητήματα της περιοχής, αρκετές φορές με παρασκηνιακές παρεμβάσεις που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μαρτυρά ότι η Ροδόπη απέκτησε και πάλι μετά από χρόνια μια δυνατή φωνή στα κέντρα των αποφάσεων.

Κάτι αντίστοιχο, όπως μαθαίνουμε από πληροφορίες, έγινε και στην περίπτωση του «Σισμανόγλειου» Νοσοκομείου Κομοτηνής όπου δύο κλινικές –ΜΕΘ και Μαιευτική- βρισκόντουσαν «υπό κατάρρευση» λόγω έλλειψης ιατρικού προσωπικού.

Στην περίπτωση της ΜΕΘ, αμέριστο ζήλο και αλληλεγγύη έδειξε ειδικότερα το γραφείο του Στυλιανίδη στην Αθήνα, το οποίο φρόντισε να επιλύσει το πρόβλημα πριν αυτό πάρει διαστάσεις. Χαρακτηριστικό είναι ότι πριν καν ακόμα αναλάβει ο νέος ΥΠΕάρχης, το γραφείο Στυλιανίδη ήταν ήδη ενήμερο για το θέμα και με παρεμβάσεις που έγιναν στον Υπουργό και στον Υφυπουργό Υγείας δόθηκε τελικά λύση ώστε η ΜΕΘ του «Σισμανόγλειου» να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία της ενώ με τον ίδιο ζήλο αντιμετωπίζεται και το εξίσου σοβαρό πρόβλημα στη Μαιευτική Κλινική.

Τα πρώτα δείγματα γραφής του Ευριπίδη Στυλιανίδη είναι αν μη τι άλλο θετικά, όμως επειδή δεν αρκεί μόνο το ενδιαφέρον του τοπικού Βουλευτή αυτό που απομένει να δούμε είναι ποιες πολιτικές θα εφαρμοστούν και κυρίως ποια θα είναι η πολιτική βούληση του Υπουργείου και εν γένει της κυβέρνησης για τα ζητήματα της περιοχής μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ