ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Για εξαπάτηση των καταναλωτών κατηγορεί τον Εμπορικό Σύλλογο, ο Γιάννης Κιλτσίκης

Καταψήφισε την πρόταση οικονομικής ενίσχυσης του Εμπορικού Συλλόγου για τη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» λόγω οικονομικής στενότητας του ΕΒΕΡ αλλά και επειδή, όπως είπε, κληρώνεται στη λαχειοφόρο αγορά ένα… μεταχειρισμένο αυτοκίνητο

fonirodopis.gr

Με το ποσό των 1.500 ευρώ θα ενισχύσει το Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης (ΕΒΕΡ) τον Εμπορικό Σύλλογο Κομοτηνής για τις ανάγκες της διοργάνωσης της «Λευκής Νύχτας» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στην Κομοτηνή.

Το θέμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δ.Σ. το ΕΒΕΡ τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, με τον Γιάννη Κιλτσίκη να αντιδρά και να το καταψηφίζει κάνοντας λόγο για «εξαπάτηση του καταναλωτικού κοινού» επειδή στη λαχειοφόρο αγορά του κληρώνεται –σύμφωνα με δημοσιεύματα- μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

«Η δικιά μας θέση ήταν αρνητική και φυσικά όχι γιατί δεν θέλουμε τη ‘’Λευκή Νύχτα’’ αλλά γιατί σταθήκαμε καθαρά στην πρόταση του κ. Γραβάνη ότι θα είμαστε φειδωλοί στις πληρωμές μας επειδή το Επιμελητήριο δεν έχει εύρωστη οικονομική κατάσταση, συν του ότι έχουμε ένα πρόβλημα με μια υπάλληλο που η υπόθεση της έχει τελεσιδικήσει και πρέπει να την ξεπληρώσουμε.

Όλο αυτό με το οποίο συνέβη με την κλήρωση του αυτοκινήτου, βάσει δημοσιευμάτων τα οποία δεν διαψεύστηκαν ούτε από την ΟΕΒΕΣ ούτε από τον Εμπορικό Σύλλογο, για μένα σημαίνει εξαπάτηση του καταναλωτικού κοινού. Για αυτούς τους λόγους ήταν αρνητική η πρόταση μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κιλτσίκης στην κάμερα του Maron News.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ