ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι συνδυασμοί για τις εκλογές στο ΤΕΕ Θράκης

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 3 Νοεμβρίου – Συνολικά συμμετέχουν με δικαίωμα ψήφου 107.500 διπλωματούχοι μηχανικοί σε όλη τη χώρα – Μήνυμα συμμετοχής στην κάλπη από τον πρόεδρο του ΤΕΕ Θράκης, Δημήτρη Λουρίκα

fonirodopis.gr

Τέσσερις συνδυασμοί και ένας μεμονωμένος υποψήφιος ρίχνονται στη μάχη των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου για τη νέα αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Θράκης, την καινούργια διοικούσα επιτροπή και το πειθαρχικό συμβούλιο.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της ανακήρυξης των υποψηφίων των εκλογών του ΤΕΕ, για ανάδειξη αιρετών μελών στην Αντιπροσωπεία και στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, οι συνδυασμοί που κατέθεσαν υποψηφιότητα είναι οι εξής:

Για την Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ-Θράκης:

  • ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ του ΤΕΕ Θράκης
  • ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
  • ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
  • ΣΥΜΜΑΧΙΑ για ένα ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΤΕΕ
  • Μεμονωμένος Υποψήφιος ΠΛΕΣΙΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ

Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΤΕΕ-Θράκης:

  • ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ του ΤΕΕ Θράκης
  • ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις εκλογές του ΤΕΕ συμμετέχουν με δικαίωμα ψήφου 107.500 διπλωματούχοι μηχανικοί σε όλη τη χώρα καθώς το Επιμελητήριο αποτελεί τον μεγαλύτερο επιστημονικό φορέα της χώρας, γεγονός που δίνει στις εκλογές αυτές ιδιαίτερη σημασία.

Μήνυμα συμμετοχής στην κάλπη από τον πρόεδρο του ΤΕΕ Θράκης, Δημήτρη Λουρίκα

«Με την επίσημη ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, οι οποίες και θα αναδείξουν τις νέες διοικήσεις των οργάνων του Περιφερειακού Τμήματος Θράκης του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τους συναδέλφους για το τι παραλάβαμε, τι πράξαμε και τι παραδίδουμε.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ξεχωριστά σε κάθε μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και της Αντιπροσωπείας, γιατί ότι πετύχαμε το πετύχαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ ξεχωριστά σε κάθε έναν από τους 52 συναδέλφους, οι οποίοι δέχθηκαν να γίνουν συνοδοιπόροι στο νέο ταξίδι.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους όσους θα συμμετάσχουν στις εκλογές.

Καλώ όλους τους συναδέλφους μηχανικούς να ενημερωθούν για τις απόψεις, τις προτάσεις και το έργο κάθε συνδυασμού και υποψηφίου, να διαλέξουν τους καλύτερους και να συμμετέχουν με την ψήφο τους στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2019.

Είμαστε ως Τεχνικό Επιμελητήριο ο μεγαλύτερος επιστημονικός φορέας της χώρας, είμαστε ο Τεχνικός Σύμβουλος του κράτους, οφείλουμε να αποδείξουμε με τη συμμετοχή μας ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών», αναφέρει στο μήνυμα του ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης κ. Δημήτρης Λουρίκας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ