ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Έδωσαν χρώμα και ζωή στα κελιά του Δημοτικού Κυνοκομείου Κομοτηνής

Με την προσωπική και εθελοντική τους εργασία, οι εργαζόμενοι ζωγράφισαν τα μουντά και άχαρα κελιά του κάνοντας τρόπο τινά πιο ευχάριστο το περιβάλλον στο οποίο φιλοξενούνται εκατοντάδες αδέσποτα

fonirodopis.gr

Την αγάπη τους για τα ζώα που φιλοξενούνται έγκλειστα στα κελιά του Δημοτικού Κυνοκομείου Κομοτηνής έδειξαν για ακόμη μια φορά οι τέσσερις εργαζόμενοι του.

Με την προσωπική και εθελοντική τους εργασία, οι εργαζόμενοι ζωγράφισαν τα μουντά και άχαρα κελιά του Δημοτικού Κυνοκομείου δίνοντας χρώμα και ζωή σε αυτά και κάνοντας τρόπο τινά πιο ευχάριστο το περιβάλλον στο οποίο φιλοξενούνται εκατοντάδες αδέσποτα.

Η εικόνα του Δημοτικού Κυνοκομείου το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως βελτιώνεται και αυτό, θα τολμούσαμε να πούμε, οφείλεται κυρίως στο φιλότιμο των εργαζομένων και στην αγάπη τους για τα ζώα παρά στις ενέργειες των διοικούντων.

Ενδεικτική της παραπάνω αλλαγής είναι η μεγάλη δουλειά που γίνεται στον τομέα των υιοθεσιών με αποτέλεσμα σήμερα στο Κυνοκομείο να φιλοξενούνται –για πρώτη φορά- λιγότερα από 300 αδέσποτα όταν μόλις έναν χρόνο πριν βρισκόντουσαν έγκλειστα σε αυτό πάνω από 450.

Δείτε φωτογραφίες:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ