ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Σε αθλητικά δρώμενα σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη συμμετείχε η ΕΟΔ Ροδόπης

Με τη συνδρομή των εθελοντών διασωστών της ΕΟΔ Ροδόπης η νυχτερινή ανάβαση στο Αυγό και οι αγώνες Run Greece Αλεξανδρούπολης

fonirodopis.gr

Σε αθλητικά δρώμενα που πραγματοποιήθηκαν σε Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη συμμετείχαν εθελοντές διασώστες της ΕΟΔ Ροδόπης.

Νυχτερινή Ανάβαση στο Αυγό

Πέντε εθελοντές της Ομάδας Ροδόπης συνέδραμαν στη νυχτερινή ανάβαση στο Αυγό –Κορυφή «Σταύρος Τσακίρης», που διοργάνωσε η ΕΟΔ Ξάνθης, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Κινητικότητας του Δήμου Ξάνθης. Στην εκδήλωση συμμετείχαν και μέλη από το Παράρτημα Καβάλας.

Περίπου τριακόσια άτομα κάθε ηλικίας συναντήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, 20 Σεπτεμβρίου, στο Ρολόι, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης χωρίς να πτοηθούν από την επιδείνωση του καιρού. Αντίθετα, δείχνοντας εμπιστοσύνη στους εθελοντές διασώστες, ολοκλήρωσαν με επιτυχία και χωρίς απρόοπτα, μια διαδρομή 10 χιλιομέτρων, γύρω στα μεσάνυχτα…

Run Greece Αλεξανδρούπολης

Ο 5ος Σταθμός της σειράς Αγώνων RUN GREECE, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τους δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας, πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Το RUN GREECE Αλεξανδρούπολης περιλάμβανε αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων, Παιδικό Αγώνα 800 μέτρων και Αγώνα ΑμεΑ.

Στους Αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων, επτά μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Ροδόπης είχε επιφορτιστεί με την υγειονομική κάλυψη των αθλητών.

Χαρακτηριστικό του αθλητικού γεγονότος, η μεγάλη συμμετοχή, με τη μαζικότερη να σημειώνεται στο Αγώνα των 5 χιλιομέτρων, τον οποίο έτρεξαν 1200 αθλητές. Συνολικά, σε όλους τους αγώνες οι συμμετοχές έφτασαν τις 2000.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ