ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Το 2ο KOMOmeeting διοργανώνει στις 18 Οκτωβρίου το Europe Direct Κομοτηνής

Στόχος της εκδήλωσης να συστηθούν οι φορείς και οι σύλλογοι, που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, στους πολίτες της Κομοτηνής και ιδιαίτερα στους νεοεισερχόμενους φοιτητές

fonirodopis.gr

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Κομοτηνής σε συνεργασία με το Δήμο Κομοτηνής την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 17:00 – 21:00 θα πραγματοποιήσουν για δεύτερη συνεχή χρονιά την εκδήλωση «KOMOmeeting», στο κτίριο του τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ (Κτίριο Παλιάς Νομικής).

Αυτή τη χρονιά η εκδήλωση θα απαρτίζεται από δύο βασικά μέρη, τα info points και τα workshops. Όσον αφορά τα πρώτα, διάφοροι σύλλογοι και οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στην Κομοτηνή θα βρίσκονται σε stands στον κεντρικό χώρο της εκδήλωσης με σκοπό να ενημερώνουν τους νέους που θα παραβρεθούν σχετικά με τη λειτουργία και τις δράσεις τους.

Με σκοπό, όμως, το φετινό «KOMOmeeting» να γίνει πιο διαδραστικό δίνεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες συλλόγους να υλοποιήσουν, εφόσον το επιθυμούν, workshop (εργαστήριο) δίνοντας ένα δείγμα της δράσης τους στους ενδιαφερόμενους, καθώς επίσης και διάφορες άλλες δραστηριότητες.

Ο στόχος της εκδήλωσης, είναι να συστηθούν οι φορείς και οι σύλλογοι, που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, στους πολίτες της Κομοτηνής και ιδιαίτερα στους νεοεισερχόμενους φοιτητές.

Εάν δραστηριοποιείστε σε κάποιον σύλλογο και ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στο 2ο ΚΟΜΟmeeting, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Europe Direct Κομοτηνής με email στο info@europedirectkomotini.eu ή στο τηλέφωνο 2531082055.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ