ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ

«Συντεχνία» Ισμέτ – Αμούτζα εις βάρος των δημοτών, καταγγέλλει ο Οντέρ Μουμίν

«Προσπαθούν να μπλοκάρουν τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου εις βάρος των δημοτών», λέει ο Δήμαρχος Ιάσμου, ο οποίος προαναγγέλλει αποκαλύψεις για τον τρόπο συνεργασίας των πολιτικών του αντιπάλων

fonirodopis.gr

«Πυρά» εναντίον των επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης , Καδή Ισμέτ και Κυριάκο Αμούτζα, εξαπολύει ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν μέσω ανάρτησης του στο Facebook.

Ο Δήμαρχος Ιάσμου δηλώνει ότι οι πολιτικοί του αντίπαλοι «προσπαθούν να μπλοκάρουν τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου εις βάρος των δημοτών», χαρακτηρίζει τον Δήμο ως «ερείπιο» και «διοικητικά νεκρό» ενώ προαναγγέλλει αποκαλύψεις για τον τρόπο συνεργασίας των Ισμέτ και Αμούτζα.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Τα μαθήματα αληθινής και ορθής διοίκησης που δώσαμε τις πρώτες 24 μέρες δεν άρεσαν σε κάποιους. Οι παρατάξεις του Καδή Ισμέτ και Αμούτζα Κυριάκου προσπαθούν να μπλοκάρουν τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου εις βάρος των δημοτών μας. Ρόλο διαμεσολαβητή έχει αναλάβει ο Ιμάμ Τζανέρ. Το επόμενο διάστημα θα μοιραστώ με την κοινή γνώμη, πως παραλάβαμε ένα ερείπιο, έναν δήμο διοικητικά νεκρό από τον Καδή Ισμέτ και με ποιόν τρόπο συνεργάζονται με τον Αμούτζα…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ