ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου

Από την Εσμεράλδα Δόση

fonirodopis.gr

ΚΡΙΟΣ

Είναι ευνοϊκές μέρες, θα έχετε πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά στην καθημερινότητα,  θα έχετε όμως και πολλή ενέργεια  και θα τα τακτοποιήσετε όλα με το καλύτερο τρόπο. Μπορείτε να ασχοληθείτε με την υγεία σας, να ξεκινήσετε κάποιο σπορ, διατροφή.  Ίσως θα έχετε και απρόοπτα έξοδα  για θέματα καθημερινότητας οι υγείας.Μπορείτε τώρα να λύσετε κάποιο πρόβλημα ή θέμα που σας απασχολούσε με το σύντροφό σας ή με κάποιον συνεργάτη σας.Για εσάς που ψάχνετε για μία εργασία η μία συνεργασία πολύ πιθανόν να έχετε ευχάριστες ειδήσεις. Εάν έχετε ανάγκη για μία σχέση είναι πάλι ευνοϊκές μέρες για να δημιουργήσετε μία όμορφη σχέση. Στο τέλος της εβδομάδας προσέχετε πως θα χειρίζεστε  το λόγο σας,  αποφύγετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα συνεργάτες ή θέματα καριέρας, γιατί,  μπορεί να μην έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Δώστε προσοχή επίσης στα παιδιά και στα μικρά ζωάκια.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε έξοδα για τα παιδιά, για ένα δημιουργικό σας σχέδιο που μπορεί τώρα να προωθήσετε με τον καλύτερο τρόπο, με τη βοήθεια συγγενικού προσώπου, η κάποιου ατόμου από εξωτερικό. Μπορείτε να καταφέρετε κάτι πολύ σημαντικό στο χώρο της εργασίας, να πάρετε μία θέση που σας αξίζει, να βρείτε θεραπεία σε ένα πρόβλημα υγείας,  να ξεκινήσετε γυμναστική, διατροφή, κάποιο χόμπι  οι να κάνετε ένα τσεκ-απ. Οι αδέσμευτοι, ίσως τώρα εκφράζουν τα συναισθήματά  τους σε κάποιο άτομο στο χώρο της εργασίας, φλερτάρουν. Στο τέλος της εβδομάδας αποφύγετε να συζητήσετε θέματα εργασίας ή δικαστικά γιατί πιθανόν να μην έχετε τα αποτελέσματα που περιμένετε, και προσέχετε τα μικρά ζωάκια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Και αυτή την εβδομάδα θα έχετε υποχρεώσεις στο σπίτι και στα άτομα της οικογένειας, μπορείτε να ρυθμίσετε υποθέσεις που έχουν σχέση με την ακίνητη περιουσία, οικονομικά, κληρονομικά ζητήματα. Είναι μία δημιουργική, αισιόδοξη, ερωτική εβδομάδα, θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε και να πείσετε με το λόγο σας για τα δημιουργικά σχέδια σας, να κάνετε όμορφες συζητήσεις με τα παιδιά και με αγαπημένα πρόσωπα, να ξεκινήσετε κάποιο χόμπι η να κάνετε κάποιο ταξίδι αναψυχής. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να φλερτάρουν να δημιουργήσουν αν το επιτρέπει και ο χάρτης τους μία όμορφη σχέση. Τέλος της εβδομάδας μην αφήνετε οικονομικά θέματα, να σας επηρεάζουν και να συμπεριφέρεστε αυστηρά με τα παιδιά σας ή με τα αγαπημένα πρόσωπα,  προσέχετε επίσης  αποφάσεις που παίρνετε στην καριέρα σας  για κάποια εξαπάτηση η απογοήτευση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρχονται στη ζωή σας νέοι φίλοι, που σας φέρνουν νέες ιδέες για την εξέλιξή σας. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου οι μέρες έχουν ένταση και πολλές υποχρεώσεις που θα της τακτοποιήσετε με ιδιαίτερη ευκολία, γιατί έχετε δύναμη και αισιοδοξία και βοήθεια από  αδέλφια και άτομα του κοντινού σας περιβάλλον. θα οργανώσετε συναντήσεις, συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, ίσως ομορφύνετε το χώρο του σπιτιού, η παίρνετε  κάποια πρωτοβουλία για ένα οικογενειακό ταξίδι. Τέλος της εβδομάδας αποφύγετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις με συνεργάτες, με το σύντροφό σας ή με άτομα της οικογένειας γιατί θα μετανιώσετε για αυτά που θα πείτε και θα απογοητευτείτε από    αυτά που θα ακούσετε.

ΛΕΩΝ

Θα σας απασχολήσουν και θα ρυθμίσετε οικονομικά θέματα, ίσως έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία σημαντική οικονομική συμφωνία με τη βοήθεια ατόμων της οικογένειας, η  συμφωνία για μία νέα εργασία που θα σας ωφελήσει  οικονομικά. Θα είστε πολύ κοινωνική θα συναντήσετε εκεί θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον  οργανώνεται ταξίδια, εκδρομές, συναντήσεις με αδέλφια και αγαπημένα πρόσωπα, και παίρνετε αποφάσεις για να κάνετε μαθήματα και σεμινάρια. Στο τέλος της εβδομάδας αποφύγετε τις συζητήσεις με αδέρφια και άτομα του περιβαλλόντων σας, γιατί δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που περιμένετε, και προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές  που σχετίζονται με τους άλλους, και οικονομικά ρίσκα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου έχετε δουλέψει πολύ σκληρά και έχετε την ευκαιρία τώρα να πραγματοποιήσετε ένα στόχο, ένα δημιουργικό σας σχέδιο,  άτομα καταξιωμένο θα βρίσκονται κοντά σας και θα σας βοηθήσουν. Εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα, θα χρησιμοποιήστε τους όμορφους τρόπους σας, και τη διπλωματία και θα τα λύσετε, επίσης  θα έχετε ευκαιρίες να βρείτε νέο πηγή εισοδήματος. Στο τέλος της εβδομάδας ίσως κάποια οικονομικά θέμα, να σας φέρει απογοήτευση και να γίνει αιτία να  μιλάτε αυστηρά σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο ή παιδί σας, η να απογοητευτείτε εσείς από αυτούς, προσπαθήσετε να είστε ήρεμοι και υπομονετικοί.

ΖΥΓΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε συζητήσεις, συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, νέες γνωριμίες, έχετε λάμψη, αισιοδοξία, μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδια σας, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει, να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες, είναι μία από τις ερωτικές περιόδους της ζωής σας. Εσείς του τρίτου δεκαήμερου νιώθετε τώρα ψυχικά, σωματικά κουρασμένοι, έχετε ανάγκη να απομονωθείτε για λίγο να προετοιμαστείτε και σχεδιάζετε μυστικά για της επόμενες μέρες, προσέχετε γιατί και οι άλλοι ενεργούν  παρασκηνιακά γεια σας. Αποφύγετε να κάνετε υπερβολές που μπορεί να επηρεάζουν την υγεία σας, και στο τέλος της εβδομάδας αποφύγετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις  με άτομα της οικογένειας γιατί μπορεί να απογοητευτείτε να νιώθετε ότι σας καταπιέζουν ή να σας επιβάλλουν τη γνώμη τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου κάνετε μυστικές συζητήσεις και συναντήσεις, παίρνετε και δίνετε μυστικές πληροφορίες, κάποιοι από εσάς ίσως έχετε την ανάγκη να κάνετε μία μυστική σχέση η να κάντε κάποια επαφή, να  επικοινωνήσετε με μια σχέση σας που είχατε το προηγούμενο διάστημα. Να είστε πολύ προσεκτικοί στις οικονομικές συναλλαγές και στα οικονομικά ρίσκα για τυχόν εξαπατήσεις. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε ευκαιρίες τώρα να πραγματοποιήσετε μία επιθυμία,  έναν στόχο σας που έχετε δουλέψει πολύ σκληρά, ή να ενταχθείτε σε μία ομάδα που επιθυμείτε. Τέλος της εβδομάδας ίσως έχετε κάποια εμπόδια στις συζητήσεις σας ή έχετε όχι ευχάριστες ειδήσεις για κάποιο συμφωνία οι για κάποιο μυστικό σχέδιο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε συζητήσεις συναντήσεις με φίλους, νέοι φίλοι έρχονται στη ζωή σας που σας φέρουν νέες ιδέες. Ίσως ενταχθείτε σε κάποια ομάδα. Κάποιοι από σας θα εκφράζουν  ερωτικό ενδιαφέρον για ένα φίλο. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου έχετε δουλέψει σκληρά και τώρα ήρθε η ώρα να πάρετε την αμοιβή σας, ίσως κάντε τώρα μία σημαντική οικονομική συμφωνία ή σας προτείνουν ένα πόστο μεγαλύτερο από αυτό που έχετε. Τέλος της εβδομάδας ίσως έχετε μία απογοήτευση από τα άτομα της οικογένειας, αποφύγετε  να συζητήσετε ή να μπλέκεται οικονομικά με τους φίλους σας γιατί μπορεί να πληγωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα σας απασχολήσουν η  κοινωνική σας εικόνα και η καριέρα, κάντε συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα κύρους για επαγγελματικές ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου τη πέμπτη θα υπάρχει ευκαιρία να πραγματοποιήσετε  έναν ο βαθύτερο στόχος σας, για έναν μακρινό ταξίδι,  σπουδές στο εξωτερικό,  μία  πνευματική εργασία, αλλά και ένα νομικό θέμα. Τέλος της εβδομάδας ίσως έχετε κάποια , καθυστέρηση η εμπόδιο σε ένα επαγγελματικό θέμα, η μία  εξαπάτηση η απογοήτευση από αδέλφια ή άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, προσοχή σε κάποιο συμβόλαιο που κάνετε αυτό το διάστημα μη σας εξαπατούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου είναι η κατάλληλη εποχή για να προγραμματίσετε  μαθήματα για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας,  σεμινάρια η κάποιο μακρινό ταξίδι, είναι μία δημιουργική περίοδος για γράψιμο για εμπόριο  για να βρείτε λύσεις σε νομικά θέματα. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου έχετε να κλείσετε υποχρεώσεις οικονομικές που σχετίζονται με τους άλλους, αλλά θα έχετε μία ευκαιρία να κάνετε μία μυστική οικονομική συμφωνία που θα βοηθήσει για το μέλλον σας. Στο τέλος της εβδομάδας προσέχετε μην μπλέκετε τα οικονομικά σας με φίλους γιατί πιθανόν να εξαπατηθείτε. Επίσης ίσως έχετε εμπόδια στα σχέδιά σας ή σε κάποιο ταξίδι που θα ξεπεραστεί.

ΙΧΘΕΙΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου  κάνετε συζητήσεις και συναντήσεις για οικονομικά θέματα και ίσως από επωφεληθείτε οικονομικά από χρήματα τρίτων. Ίσως εκφράσετε το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά σας σε ένα άτομο που σκέφτεστε πολύ καιρό και σας έχει γοητεύσει. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου έχετε υποχρεώσεις  και νιώθετε λίγο καταπιεσμένη από το σύντροφό σας ή συνεργάτες. Από την Πέμπτη θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να ξεπεράσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις και συνεργασίες αλλά και ευκαιρία να ενταχθείτε σε μία ομάδα ή να κάνετε μία νέα συμφωνία για μία νέα  συνεργασία με την συμπαράσταση η βοήθεια  από κάποιον φίλο σας, από την άλλη ίσως υπάρχει κάποια διαφωνία ή κάποια αυστηρά σχόλια από κάποιον φίλο σας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ