ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Λουκέτο στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα

Μετά το πωλητήριο που κρεμάστηκε στα γραφεία του νεοναζιστικού μορφώματος στην Κομοτηνή, σειρά πήραν τα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα

fonirodopis.gr

Μετά το πωλητήριο που κρεμάστηκε στα γραφεία του νεοναζιστικού μορφώματος στην Κομοτηνή, σειρά πήραν τα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα στα οποία ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποφάσισε να βάλει λουκέτο ύστερα και από την καταδικαστική απόφαση του Β’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών και την αποτυχία της οργάνωσης του να μπει στο Κοινοβούλιο.

Από το πρωί του Σαββάτου (14/9) φορτηγά μετέφεραν ό,τι υπήρχε μέσα στο κτίριο της λεωφόρου Μεσογείου 131, όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες που φέρνει στο φως η «Εφ.Συν.».

Τα γραφεία αυτά έχουν αποτελέσει ορμητήριο για την επίθεση της Χρυσής Αυγής στον φοιτητή Αλέξη Λάζαρη, ενώ στο θυρωρείο δούλευαν οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία Φύσσα, Γιώργος Πατέλης και Γιάννης Καζαντζόγλου.

Ασφαλώς, το κλείσιμο των γραφείων οφείλεται στην έλλειψη χρηματοδότησης της οργάνωσης, μετά και την απόφαση του ευρωβουλευτή Λαγού να αποχωρήσει από τη Χρυσή Αυγή και έτσι να καρπώνεται ο ίδιος το σύνολο της βουλευτικής αποζημίωσης.

Πληροφορίες: efsyn.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ