ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Εικόνα εγκατάλειψης και παρακμής στον περιβάλλοντα χώρο της Π.Ε. Ροδόπης

Την αδιαφορία των διοικούντων καταγγέλλει ο Κώστας Κατσιμίγας, ο οποίος αποκαλύπτει και περιστατικό κατά το οποίο γυναίκα φέρεται πως έπαθε διάστρεμμα στην προσπάθεια της να ανέβει τα σπασμένα σκαλιά.

fonirodopis.gr

Την αδιαφορία των διοικούντων για την κατάσταση που επικρατεί στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, καταγγέλλει ο Κώστας Κατσιμίγας.

Ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας» δημοσιεύει φωτογραφίες, ενδεικτικές της κατάστασης, ενώ αποκαλύπτει και περιστατικό κατά το οποίο γυναίκα φέρεται πως έπαθε διάστρεμμα στην προσπάθεια της να ανέβει τα σπασμένα σκαλιά.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Εικόνα εγκατάλειψης και παρακμής εμφανίζει ο περιβάλλων χώρος της πρώην Νομαρχίας Ροδόπης που στεγάζει τις περισσότερες επιτελικές υπηρεσίες της Περιφέρειας καθώς και την αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου. Πριν λίγες μέρες μία κυρία έπαθε διάστρεμμα στα σπασμένα σκαλιά της κλίμακας προς το πάρκο. Μεταλλική σκάλα κινδύνου και ράμπες ανάπηρων έχουν να βαφούν από το 2009. Πεσμένα κολονάκια και βρομιές. και ο χάρτης του Νομού Ροδόπης, φθαρμένος από τον ήλιο και τη βροχή παραμένει στη θέση του δείχνοντας την αδιαφορία των διοικούντων!!!! Οι φωτογραφίες είναι της παθούσης!!!!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ