ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Περιθώριο 20 ημερών στους οδηγούς δικύκλων να συνετιστούν με τον ΚΟΚ, δίνει η Αστυνομία

Κοινή συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη και του Αστυνομικού Διευθυντή Ροδόπης Μιχάλη Σεβδυνίδη με σκοπό την ενημέρωση των οδηγών δικύκλων οχημάτων για την παράνομη στάθμευση

fonirodopis.gr

Περιθώριο 20 ημερών στους οδηγούς δικύκλων οχημάτων προκειμένου αυτοί να συνετιστούν με τον ΚΟΚ και να σταθμεύουν στους νόμιμους χώρους στην πόλη της Κομοτηνής, έδωσε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης δια στόματος του Αστυνομικού Διευθυντή κ. Μιχάλη Σεβδυνίδη.

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στο Δημαρχείο Κομοτηνής παρουσία του Δημάρχου κ. Γιάννη Γκαράνη, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης τόνισε χαρακτηριστικά ότι «η εικόνα αυτή της πόλης δεν αρμόζει στους Κομοτηναίους», προειδοποιώντας ταυτόχρονα πως «μετά την ενημέρωση θα ξεκινήσουμε την εφαρμογή του ΚΟΚ».

«Συναποφασίσαμε με τον κ. Γκαράνη να κάνουμε μια ενημέρωση στους κατοίκους της Κομοτηνής για το σοβαρό πρόβλημα που βλέπουμε, τα οχήματα και κυρίως τα δίκυκλα να σταθμεύουν πάνω σε ράμπες ΑμεΑ και πεζοδρόμια με αποτέλεσμα να είναι αφόρητη η κατάσταση και να μην μπορεί να κυκλοφορεί ο πεζός αλλά και να υπάρχει μία εικόνα η οποία δεν αρμόζει σε όλους εμάς τους Κομοτηναίους.

Με τον Δήμαρχο θα κάνουμε αυτή την ενημέρωση ώστε να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος, οι αστυνομικοί της Τροχαίας θα ενημερώνουν για 20 ημέρες, μέχρι τέλη του μηνός, να συνετιστούν οι οδηγοί των δικύκλων και να παρκάρουν εκεί όπου πρέπει. Μετά από αυτή την ενημέρωση, θα μπούμε στην εφαρμογή του ΚΟΚ. Πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε όλοι και να σεβόμαστε τον συνάνθρωπο μας», τόνισε ο κ. Μιχάλης Σεβδυνίδης.

«Πραγματικά είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που τα δίκυκλα παρκάρουν σε πεζοδρόμια και ράμπες ΑμεΑ. Είναι πολύ σημαντικό να παρκάρουν στους χώρους που υπάρχουν στην πόλη. Θα πρέπει να δούμε το κυκλοφοριακό και τη στάθμευση με άλλο μάτι ώστε να διευκολυνθούν αυτοί που πραγματικά έχουν ανάγκη. Καλούμε τους δημότες να έχουν κατά νου τον ΚΟΚ ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στην πόλη», πρόσθεσε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Γκαράνης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ