ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ - ΣΑΠΩΝ

Απ. Ιωάννου: «Άστοχη η αναφορά Μητσοτάκη για την επένδυση χρυσού στη Θράκη»

«Η τοπική κοινωνία της Θράκης έχει επανειλημμένα, διαχρονικά και κατηγορηματικά εκφράσει την σθεναρή αντίθεσή της» τονίζει ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών» Δήμου Μαρώνειας – Σαπών

fonirodopis.gr

Άστοχη χαρακτηρίζει την αναφορά Μητσοτάκη για διευκόλυνση των επενδύσεων χρυσού στη Θράκη ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών» Δήμου Μαρώνειας – Σαπών, Απόστολος Ιωάννου.

Ο κ. Ιωάννου επισημαίνει ότι η τοπική κοινωνία έχει εκφράσει κατηγορηματικά την αντίθεση της στα σχέδια των εταιρειών χρυσού προσθέτοντας πως η παράταξη του είναι έτοιμη να συστρατευθεί με όλους εκείνουν που αντιστέκονται σθεναρά σε καταστροφικές επιλογές.

Αναλυτικά, δηλώνει:

«Η τοπική κοινωνία της Θράκης με πρωταγωνιστές τους κατοίκους του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών, έχει επανειλημμένα, διαχρονικά και κατηγορηματικά εκφράσει την σθεναρή αντίθεσή της στα σχέδια των εταιρειών χρυσού, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τις πρόσφατες εκλογές.

Η τοπική κοινωνία οφείλει να καταδείξει την αστοχία της πρόσφατης πρωθυπουργικής αναφοράς για διευκόλυνση των επενδύσεων χρυσού στη Θράκη. Καλούμε τον Περιφερειάρχη κ. Μέτιο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τσαλικίδη, τους βουλευτές της Θράκης και ειδικά αυτούς της Ν.Δ., όλους τους δημάρχους της Θράκης και κάθε άλλο τοπικό φορέα, να ενημερώσουν άμεσα, με σαφήνεια και με την απαραίτητη κατηγορηματικότητα την Κυβέρνηση, για την πάγια αντίθεσή μας στις εξορύξεις χρυσού.

Η παράταξή μας είναι έτοιμη να αθροίσει τις δυνάμεις της με όλους εκείνους που αντιστέκονται σε καταστροφικές επιλογές για τον τόπο μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ