ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής: Έναρξη τμημάτων Εργαστηρίου Θεατρικής Παιδείας

Το πρόγραμμα των θεατρικών προγραμμάτων θα είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις κάθε ηλικίας ενώ οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στην Καπναποθήκη του Δήμου Κομοτηνής

fonirodopis.gr

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής συνεχίζοντας τη μέχρι τώρα πετυχημένη πορεία τού Εργαστηρίου Θεατρικής Παιδείας ανακοινώνει την επαναλειτουργία των τμημάτων του για τη θεατρική περίοδο 2019-2020.

«Το πρόγραμμα των θεατρικών προγραμμάτων θα είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της κάθε ηλικίας στην οποία απευθύνονται.

Οι μόνες απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι η αγάπη για τον κόσμο του θεάτρου και η διάθεση για δημιουργική δουλειά. Είναι ανοιχτό σε όλους εκείνους που τους μαγεύει το θέατρο. Είναι ένας τόπος γνωριμίας με τον κόσμο του θεάτρου και των παραστατικών τεχνών.

Φιλοδοξεί να γίνει ένα πεδίο μιας γόνιμης συνάντησης νέων ερασιτεχνών με διάθεση για δημιουργική δουλειά», αναφέρει σχετικά το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής στην ανακοίνωση του.

Οι συναντήσεις των τμημάτων πραγματοποιούνται στην Καπναποθήκη του Δήμου Κομοτηνής ως παρακάτω:

Α) Για το Παιδικό τμήμα, κάθε Τρίτη από τις 6:30 το απόγευμα έως τις 8:30 το βράδυ

Β) Για το Εφηβικό τμήμα κάθε Τρίτη από τις 8:30 έως τις 10:30 το βράδυ

Γ) Για τα τμήματα Ενηλίκων κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, από τις 8 έως τις 10 το βράδυ.

Για την ημερομηνία έναρξης των τμημάτων και για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του ΔΗΠΕΘΕ, στα τηλέφωνα: 2531025970 και 2531037770.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ