ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με σαφείς αιχμές κατά της διοίκησης Πετρίδη ξεκίνησε τη θητεία του ο Γιάννης Γκαράνης

Ο νέος Δήμαρχος Κομοτηνής παραδέχτηκε ότι «κληρονόμησε» ένα μεγάλο πρόβλημα, δήλωση με την οποία αποδομεί επί της ουσίας το έργο του προκατόχου του

fonirodopis.gr

Με σαφείς αιχμές κατά της διοίκησης Πετρίδη ξεκίνησε τη θητεία του ο νέος Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιάννης Γκαράνης.

Μιλώντας στην κάμερα του Maron News, τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, ο νέος Δήμαρχος έθεσε ως βασικό στοίχημα της διοίκησης του την αντιμετώπιση ενός μεγάλου -όπως το χαρακτήρισε- προβλήματος, αυτό της καθημερινότητας και της καθαριότητας.

Με τη δήλωση του αυτή ο Γιάννης Γκαράνης αποδομεί επί της ουσίας το έργο του προκατόχου του στον συγκεκριμένο τομέα και το μόνο που μένει πλέον να δούμε είναι εάν η νέα Δημοτική Αρχή καταφέρει να δώσει λύση στο πρόβλημα αυτό.

Σε μια τέτοια περίπτωση και συνεκτιμώντας το γεγονός ότι τα στελέχη της νυν Δημοτικής Αρχής είναι κατά πλειοψηφία τα ίδια με αυτά της προηγούμενης, τότε εύλογα θα μπορεί ο καθένας να συμπεράνει ότι τελικά το πρόβλημα ήταν ο ίδιος ο Γιώργος Πετρίδης και ειδικότερα, η αποτελεσματικότητα του.

Η παραπάνω παραδοχή του νέου Δημάρχου αποτελεί και μια επιβεβαίωση για εμάς καθώς εδώ και αρκετό καιρό τονίζαμε την ανεπάρκεια της διοίκησης Πετρίδη στην αντιμετώπιση των ζητημάτων της καθημερινότητας.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Γκαράνης δήλωσε:

«Η προσπάθεια που θα κάνουμε όλη την τετραετία αλλά κυρίως αυτόν τον καιρό είναι η μετάβαση από τον Γιώργο Πετρίδη στον Γιάννη Γκαράνη να είναι ομαλή, να μη δημιουργηθούν προβλήματα. Η καθημερινότητα του πολίτη πρέπει να συνεχίσει και να αρχίσει να καλυτερεύει από την επόμενη εβδομάδα γιατί αυτός είναι ο βασικός μας στόχος και θεωρώ ότι θα έχουμε μια πολύ καλή τετραετία.

Ο πρώτος στόχος μας θα είναι να βελτιώσουμε τη ζωή των πολιτών, η οποία βελτιώνεται με το να μπορέσουμε να κάνουμε πράγματα ώστε να διευκολύνουμε την καθημερινότητα. Το πρώτο πράγμα που έχουμε να κάνουμε είναι να επενδύσουμε στην καθημερινότητα και στην καθαριότητα που είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για όλους και για την πόλη και για τους οικισμούς. Αυτό είναι το βασικό μας στοίχημα και από κει και πέρα να λύνουμε τα μικρά προβλήματα που ο κόσμος έχει.

Εμείς θα είμαστε κάθε μέρα εδώ, από το πρωί μέχρι το βράδυ, τα τηλέφωνα μας θα είναι ανοιχτά, οι Αντιδήμαρχοι θα είναι στη θέση τους όλη τη μέρα για να καταγράφουν και να επιλύουν τα προβλήματα που υπάρχουν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ