ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Γκαράνης: «Μαζί με τους δημότες να συνδιαμορφώσουμε την Κομοτηνή που ονειρευόμαστε»

Ορκίστηκαν το Σάββατο 31 Αυγούστου ο Δήμαρχος Κομοτηνής, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, των Συμβούλων Κοινοτήτων και Προέδρων Κοινοτήτων του Δήμου Κομοτηνής

FoniRodopis

Τα καθήκοντα της στον Δήμο Κομοτηνής αναλαμβάνει και επίσημα από αύριο 1 Σεπτεμβρίου και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, έως την 31 Δεκεμβρίου 2023, η νέα Δημοτική Αρχή.

Το Σάββατο 31 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Παπανικολάου η ορκωμοσία του Δημάρχου Ιωάννη Γκαράνη, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των Συμβούλων Κοινοτήτων και των Προέδρων Κοινοτήτων του Δήμου Κομοτηνής.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο οποίος κάλεσε τους συμβούλους να «λειτουργήσουμε όλοι μαζί ως μια οικογένεια» ενώ προέτρεψε τον νέο Δήμαρχο να συνεργαστεί με όλες τις παρατάξεις και μέσα από την ενότητα και ομόνοια να οδηγήσει το «σκάφος» του Δήμου.

Με πολιτικό όρκο ορίστηκαν, επίσης, τρία μέλη του δημοτικού συμβουλίου Κομοτηνής και μία σύμβουλος τοπικής κοινότητας. Πρόκειται για την Ελένη Λαφτσή και τον Ανέστη Στρατιάδη από την «ΠΟΛΗ-τική Ανατροπή», τον επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γιάννη Λεβέντη και την Μαρία Δήμου, σύμβουλο Κοινότητας Καρυδιάς με την «Κοινωνία Πολιτών».

Ο χαιρετισμός του Γιάννη Γκαράνη:

«Σήμερα, όλοι μαζί ορκιστήκαμε να υπηρετούμε έντιμα, σωστά και με συνέπεια τους συνδημότες μας, αυτούς που με τη ψήφο τους μας έταξαν να ‘’φυλάμε Θερμοπύλες’’, να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα της Κομοτηνής και των οικισμών μας. Να διαφυλάσσουμε με ενότητα και πνεύμα συνεργασίας την κοινωνική συνοχή του τόπου μας, τους υποσχόμαστε ότι θα τηρήσουμε με πίστη τους όρκους μας.

Με ήθος και μαχητικό πνεύμα θα μείνουμε όρθιοι στις επάλξεις. Θα εργαστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλό και την προκοπή του Δήμου μας, για την ανάπτυξη του σε όλα τα επίπεδα. Μαζί με τους δημότες μας θα δουλέψουμε ώστε να συνδιαμορφώσουμε την Κομοτηνή που όλοι ονειρευόμαστε. Με βασικές μας αρχές την αξιοκρατία, τη μεθοδικότητα και τον σεβασμό στον πολίτη θα προσπαθήσουμε να οικοδομήσουμε το αύριο που ξημερώνει.

Σας καλούμε όλους, αιρετούς, εκπροσώπους φορέων, πολίτες, να στρατευθούμε και να προχωρήσουμε προς ένα μέλλον όμορφο. Ένα μέλλον φωτεινό, ελπιδοφόρο, γεμάτο όνειρα, στόχους και μεγάλα επιτεύγματα. Ένα μέλλον που αξίζει στην Κομοτηνή μας. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπο μου και μου αναθέσατε την ευθύνη διακυβέρνησης αυτής της υπέροχης πόλης. Σας υπόσχομαι ότι θα καταβάλλω όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης. Σας ευχαριστώ όλους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ