ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Χαρίτου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τις βάσεις ώστε να μπει η Περιφέρεια σε τροχιά ανάπτυξης»

«Χωρίς τα εμπόδια των μνημονίων, σε σταθερό οικονομικό έδαφος, με θετικούς δείκτες ανάπτυξης, με θεσμοθετημένους πόρους και πλαίσιο λειτουργίας το περιφερειακό συμβούλιο έχει μπροστά του έναν πολύ καθαρό διάδρομο», σημειώνει ο βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου

fonirodopis.gr

Στην ορκωμοσία του περιφερειακού συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που τελέστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Αυγούστου στην αίθουσα «Γιώργος Παυλίδης» της Π.Ε. Ροδόπης στην Κομοτηνή, παρέστη ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου. Πρόκειται για το τρίτο συμβούλιο, από την έναρξη του θεσμού της αιρετής περιφέρειας και περιλαμβάνει 51 περιφερειακούς συμβούλους και τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο.

Ο βουλευτής Ροδόπης σε δήλωσή του εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στο νέο Περιφερειάρχη και σε όλους τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους. Τους ευχήθηκε να έχουν μία παραγωγική, δημιουργική και αποτελεσματική θητεία προς όφελος των πολιτών της ΑΜ-Θ και είπε αναλυτικότερα: «στο περιφερειακό συμβούλιο έχουν μπροστά τους έχουν ένα πολύ καθαρό διάδρομο χωρίς τα εμπόδια των μνημονίων, σε σταθερό οικονομικό έδαφος, με θετικούς δείκτες ανάπτυξης. Έχουν θεσμοθετημένους πόρους, ιδιαίτερα στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης. Και φυσικά έχουν ένα θεσμοθετημένο πλαίσιο λειτουργίας, που παρά τη νόθευση που επιχειρήθηκε, εξακολουθεί και ζητάει από όλους διάλογο, συναινέσεις και συνεργασίες».  

Ο βουλευτής Ροδόπης τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα στον Περιφερειάρχη και στους περιφερειακούς συμβούλους σε κάθε πρωτοβουλία που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής και θα αξιοποιεί τα ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις δυνατότητές της, ώστε να μπει σε μία διαφορετική τροχιά ανάπτυξης ξεφεύγοντας από τις τελευταίες θέσεις στις οποίες βρίσκεται σήμερα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ