ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στο μέτρο παράτασης καταβολής βεβαιωμένων οφειλών στις Δ.Ο.Υ. εντάχθηκε και η Ροδόπη

Η απόφαση υπογράφηκε από τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο, έχει ισχύ μέχρι 10-1-2020 και αφορά τους κατοίκους των Δημοτικών Ενοτήτων Μαρώνειας, Σαπών και Ιάσμου που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Ιουλίου – Την ένταξη της Ροδόπης στο μέτρο είχε αιτηθεί με επιστολή του ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης

fonirodopis.gr

Στο ευεργετικό μέτρο της παράτασης και αναστολής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών στις Δ.Ο.Υ. εντάχθηκε και η περιοχή της Ροδόπης με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου, η οποία δημοσιεύθηκε στο υπ’ αριθμόν 3190/13.08.2019 ΦΕΚ.

Η απόφαση αφορά τους κατοίκους των Δημοτικών Ενοτήτων Μαρώνειας, Σαπών και Ιάσμου που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα της 10ης Ιουλίου και η αναστολή που χορηγείται έχει διάρκεια έως και την 10-1-2020.

Της παραπάνω απόφασης είχε προηγηθεί το γραπτό αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκου Τσαλικίδη, στο οποίο και γίνεται σχετική μνεία στην απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών, ενώ για το θέμα είχε καταθέσει σχετική ερώτηση και ο Βουλευτής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής Ιλχάν Αχμέτ.

Δείτε το ΦΕΚ:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ