ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

Συνωστισμός στο λιμάνι της Σαμοθράκης για μία θέση στο πλοίο

Σήμερα αγκυροβόλησε στο νησί το ταχύπλοο «Ζέφυρος» ενώ για τη μεταφορά οχημάτων και φορτηγών επιστρατεύτηκε το οχηματαγωγό ΑΝΑΧ. Το βράδυ της Τετάρτης αναμένεται να καταπλεύσει στη Σαμοθράκη και το ταχύπλοο επιβατηγό – οχηματαγωγό «Andros Jet»

FoniRodopis

Συνωστισμός επικρατεί στο λιμάνι της Σαμοθράκης καθώς εκατοντάδες τουρίστες έχουν συγκεντρωθεί εκεί με σκοπό να αποχωρήσουν επιτέλους από το νησί καθώς εδώ και 9 μέρες δεν εκτελούνται δρομολόγια.

Στο λιμάνι της Καμαριώτισσας εξελίσσονται εδώ και μέρες τριτοκοσμικές καταστάσεις, με τους ντόπιους να προσφέρουν στους ταλαιπωρημένους τουρίστες νερό και φαγητό.

Σήμερα, μετά από τόσες μέρες, στο νησί αγκυροβόλησε το ταχύπλοο «Ζέφυρος», το οποίο όμως μεταφέρει μόνο 100  με 150 επιβάτες κάθε φορά ενώ για τη μεταφορά οχημάτων και φορτηγών επιστρατεύτηκε στην γραμμή το οχηματαγωγό ΑΝΑΧ.

Το συγκεκριμένο οχηματαγωγό δεν μεταφέρει επιβάτες, με αποτέλεσμα πρώτα να αναχωρούν οι ταξιδιώτες, και  μετά από ώρες να γίνει η μεταφορά των ΙΧ στην Αλεξανδρούπολη τα αυτοκίνητά τους.

Σημειώνεται πως το πρώτο δρομολόγιο έγινε στις 12 το μεσημέρι ενώ το επόμενο από την Αλεξανδρούπολη προς τη Σαμοθράκη θα είναι στις 16:00 το απόγευμα και στις 9 το βράδυ από Σαμοθράκη- Αλεξανδρούπολη.

Επίσης, όπως ανακοίνωσε το το υπουργείο Ναυτιλίας αποφασίστηκε η δρομολόγηση ακόμα ενός πλοίου για την αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με τη Σαμοθράκη.

Κατέφθασε και το Andros Jet

Σήμερα στις 12:00 αναχώρησε από τη Νάξο το ταχύπλοο επιβατηγό-οχηματαγωγό «Andros Jet», το οποίο αναμένεται να καταπλεύσει στη Σαμοθράκη στις 22:00 το βράδυ.

Άμεσα θα εκτελέσει ένα δρομολόγιο προς την Αλεξανδρούπολη και ένα από την Αλεξανδρούπολη προς τη Σαμοθράκη.

Από την επόμενη ημέρα 15/08 το «Andros Jet» θα εκτελεί τρία δρομολόγια την ημέρα, ενώ αν χρειαστεί και επιπλέον προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στο νησί.

Το συγκεκριμένο πλοίο μπορεί να μεταφέρει 600 επιβάτες και 75 ΙΧ.

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ2 εβδομάδες πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ2 εβδομάδες πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ2 εβδομάδες πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

PIZZA2 εβδομάδες πριν

Pizza King

Όλες οι πίτσες ψήνονται σε ξυλόφουρνο, με παραδοσιακή ζύμη και πάντα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο «Ο Αιγύπτιος»

Φρέσκα ψάρια θάλασσας του Θρακικού πελάγους

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ4 εβδομάδες πριν

Ψηφιακό Φωτοτυπικό Κέντρο «Copy Center»

Θέλετε εκτυπώσεις ποιότητας, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές;

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ1 μήνα πριν

Στεγνοκαθαριστήρια «Ήλιος»

Σας τα επιστρέφουμε σαν καινούρια… πάντα σε πολύ καλές τιμές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ