ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΖΩΔΙΑ

Προβλέψεις για τα ζώδια για την εβδομάδα από 12 έως 18 Αυγούστου

Από την Εσμεράλδα Δόση

fonirodopis.gr

Στις 15 Αυγούστου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Υδροχόο  αντίθεση με τον Ήλιο, Αφροδίτη και τον Άρη.  Η προσκόλληση μας στις προσωπικές ανάγκες, διασκέδαση, χαρά, ταξίδια, ίσως μας κάνει να μην προσέχουμε τις ανάγκες που έχουν οι άλλοι, και  να δημιουργούνται εντάσσεις στην οικογένεια, με φίλους, με τα παιδιά, ίσως δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα για κάποιους στόχους που έχουμε στη ζωή μας.

Από τις 18 Αυγούστου έχουμε την είσοδο του Άρη στην Παρθένο. Θα ξεκινήσει μια περίοδος που θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους, θα συγκεντρωνόμαστε σε θέματα εργασίας, καθημερινότητας, υγείας.

ΚΡΙΟΣ
Για εσάς, του πρώτου δεκαήμερου, κάντε καλή διαχείριση των οικονομικών σας,  ίσως να υπάρχουν  έξοδα που δεν τα περιμένετε, επίσης, να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας με αγαπημένα πρόσωπα, με τα παιδιά αλλά και με άτομα της οικογένειας,  οικονομικοί λόγοι θα φέρουν ένταση μεταξύ σας.
Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου έχετε να ξεκαθαρίσετε ή να κλείσετε μία φιλική η ερωτική σχέση που σας προβλημάτισε. Ίσως να σας απασχολεί κάποιο θέμα με το παιδί σας. Για τους αδέσμευτους θα υπάρχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ένα νέο έρωτα στη ζωή σας.
Εσείς του τρίτου δεκαημέρου,  έχετε ευκαιρίες μέχρι τις 17 Αυγούστου να δημιουργήσετε να διασκεδάσετε να ερωτευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα υπάρχουν ξαφνικές εξελίξεις, στις συζητήσεις με θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια, ίσως, επανεξετάστε κάποιο θέμα. Αποφύγετε την ένταση με άτομα της οικογένειας και με άτομα στον επαγγελματικό χώρο.
Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου περνάτε όμορφες στιγμές με άτομα της οικογένειας, μπορείτε τώρα να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με εφορίες, δάνεια, κληρονομιές.
Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα σας απασχολήσει κάποιο επαγγελματικό θέμα. Ίσως οι υποχρεώσεις στην οικογένεια να έφεραν εμπόδιο στην καριέρα σας ή να σας δημιούργησαν κάποιο πρόβλημα που τώρα πρέπει να το λύσετε,  έχετε  διλήμματα και προβληματισμούς. Αποφύγετε την ένταση με άτομα της οικογένειας,  και να είστε προσεκτικοί  στο χώρο του σπιτιού, για  να αποφύγετε τα μικροατυχήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα λύσετε επικοινωνιακά  λάθη που έγιναν το προηγούμενο διάστημα,  αποφύγετε την ένταση που θα υπάρχει, ειδικά με αδέρφια και με άτομα του περιβάλλοντός σας.
Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, έχετε θετικές εξελίξεις που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες, ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, νέα συνεργασία, αποφάσεις για ένα γάμο.
Για εσάς του τρίτου δεκαήμερου, θα είστε αισιόδοξοι εξωστρεφείς, κάνετε μικρά ταξίδια, περνάτε όμορφα, δείχνετε την αγάπη σας στα αγαπημένα πρόσωπα στα αδέρφια,  ίσως  μέσα από το κοντινό περιβάλλον να γνωρίσετε κάποιο άτομο και να δημιουργήσετε μία σχέση.
Η Πανσέληνος θα δημιουργεί την ευκαιρία για ένα μακρινό ταξίδι, συνάντηση με κάποιο άτομο από μακριά, ευκαιρία για μία νέα γνωριμία ή έναν έρωτα με άτομο από εξωτερικό ή διαφορετικό από εσάς. Εσείς που ανήκετε στις τελευταίες μέρες του τρίτου δεκαημέρου προσέχετε τις εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα γενικά την επικοινωνία αλλά και το τρόπο που οδηγείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου αποφύγετε να κάνετε οικονομικές συζητήσεις με φίλους και μην μπλέκετε τους φίλους με τα οικονομικά σας, για να μην υπάρχουν εντάσεις.
Για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου θα υπάρχουν ευχάριστες ειδήσεις για θέματα εργασίας καθημερινότητας αλλά και υγείας, μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε κάποιο χόμπι ή κάτι που να  ομορφαίνει την  καθημερινότητα.
Εσάς του τρίτου δεκαημέρου θα σας απασχολήσει ένα οικονομικό, αισθηματικό θέμα που θα χρειαστεί να δώσετε λύσεις. Ίσως κάνετε μία οικονομική συμφωνία με τη βοήθεια της οικογένειας, πιθανόν μία σχέση να σας έχει κουράσει και θέλετε τώρα να ελευθερωθείτε. Προσέχετε τα έξοδά σας γιατί θα έχετε την επιθυμία να ξοδεύετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ
Εσείς  του πρώτου δεκαημέρου,  προσέχετε και αποφύγετε τις εντάσεις με άτομα στον επαγγελματικό  χώρο, αποφύγετε συναντήσεις και συζητήσεις γιατί θα φέρουν ξαφνικές εξελίξεις.
Για εσάς του δεύτερου δεκαημέρου, είναι δημιουργικές μέρες με αισιοδοξία, χαρά,  μπορείτε να προωθήσετε ένα σχέδιο σας, θα έχετε επιτυχία στα παιδιά και στον έρωτα.
Εσάς του τρίτου δεκαημέρου θα σας απασχολήσει ένα θέμα που έχει να κάνει με μία σχέση η συνεργασία, ίσως νιώθετε καταπιεσμένοι ή ότι δεν σας καλύπτει και θέλετε τώρα να ελευθερωθείτε. Θα υπάρχουν και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και νέες συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα υπάρχουν ξαφνικές ευκαιρίες για ταξίδια στο εξωτερικό, σπουδές, συναντήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, αυτά θα γίνονται με εμπόδια και καθυστερήσεις. Πιθανόν να υπάρχει και ανατροπή σε ένα νομικό θέμα.
Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου μπορείτε τώρα να πραγματοποιήσετε σχέδια που είχατε κάνει για το σπίτι και την οικογένεια, μία μετακόμιση για ένα καλύτερο σπίτι, συγκατοίκηση.
Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε φοβίες και ανασφάλειες, θα απομονωθείτε για λίγο, να σκεφτείτε, να ξεκουραστείτε και να φροντίστε την υγεία σας. Ετοιμαστείτε για τις επόμενες κινήσεις σας που θα σας πάνε πολύ μπροστά. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με καταστάσεις του παρελθόντος,  που σας στεναχώρησαν, και μην μπλέκετε στο παρασκήνιο.

ΖΥΓΟΣ
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε ξαφνικές  εξελίξεις στα οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους αλλά και εντάσεις με φιλικά άτομα λόγω οικονομικών.
Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, θα έχετε αισιοδοξία, διάθεση για εκδρομές, ταξίδια, κάνετε πολλές συναντήσεις με αδέλφια και αγαπημένα πρόσωπα, έχετε τύχη και εύνοια στα γραπτά, στην επικοινωνία, ευκαιρίες για να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσο, να αγοράσετε ηλεκτρονικές συσκευές που θα σας βοηθήσουν να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για τι γίνεται γύρω σας.
Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, είναι μία ερωτική Πανσέληνος, θα φέρει ευκαιρίες για δημιουργικότητα, έρωτα για νέες γνωριμίες, για αυτούς που έχουν ήδη σχέση να προσέχουν αυτές τις μέρες τις εντάσεις και τις διαφωνίες για να μην υπάρχουν απρόσμενες εξελίξεις. Μην επηρεάζεστε από την γνώμη κάποιου φίλου σας για ένα ερωτικό σας θέμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εσείς του πρώτου δεκαήμερου, συνεχίζετε να έχετε απρόσμενες εξελίξεις στις σχέσεις συνεργασίας και στον επαγγελματικό τομέα. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και αποφύγετε την ένταση.
Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, έχετε ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά θέματα, αποφύγετε να κάνετε μεγάλες αγορές.
Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, η Πανσέληνος ίσως φέρει στην επιφάνεια ένα θέμα επαγγελματικό και  διλήμματα για το χρόνο που δίνετε στα επαγγελματικά με  αυτό που δίνετε στην οικογένειά σας, θα επηρεάζει και τη διάθεσή σας, θα σας δημιουργήσει εσωστρέφεια, και θα φέρει την ανάγκη να έρθετε κοντά με ανθρώπους της οικογένειάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε απρόσμενες εξελίξεις στα θέματα εργασίας, υγείας και καθημερινότητας.  Ίσως βρείτε τώρα ένα καινούργιο τρόπο εργασίας ή μία νέα εργασία που έχει να κάνει με εξωτερικό ή με μία νέα τεχνολογία.
Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, τώρα με την ορθή πορεία του Δία είστε αισιόδοξοι, δυναμικοί, έχετε την ευκαιρία να εξασφαλίσετε ότι καλύτερο για την επιτυχία σας, να προωθήσετε τα σχέδια σας για να βελτιώσετε τα οικονομικά και την προσωπική σας ζωή.
Η Πανσέληνος επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαήμερου, τον τρόπο που σκέφτεστε, ίσως τώρα βλέπετε τη ζωή με άλλο μάτι, αλλάζετε τον  τρόπο επικοινωνίας. Θα είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί αυτό το διάστημα, θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για ταξίδια στο εξωτερικό, για νέες γνωριμίες, σπουδές και μία ευχάριστη εξέλιξη σε ένα νομικό θέμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου προσέχετε τον τρόπο που επικοινωνείτε με αγαπημένα πρόσωπα και στις συζητήσεις σας για οικονομικά θέματα αποφύγετε να έχετε επιθετικότητα, ζήλια, εγωισμό, νευρικότητα, γιατί μπορεί να φέρουν απρόσμενες εξελίξεις.
Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, νιώθετε τώρα ήρεμοι, ασφαλείς, έχετε προστασία, βοήθεια από εκεί που δεν το περιμένετε, είστε δημιουργικοί, ψάχνετε τρόπους να βοηθήσετε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
Εσάς του τρίτου δεκαήμερου, θα σας απασχολήσει ένα οικονομικό  θέμα που πρέπει να τακτοποιήσετε αλλά και ένα αισθηματικό που πρέπει να αποφασίσετε αν πρέπει να υπάρχει ή όχι στη ζωή σας. Από την άλλη, θα υπάρχουν ευκαιρίες για μία νέα συμφωνία που θα βοηθήσει οικονομικά, για τους ελεύθερους μία νέα γνωριμία με ένα άτομο ευκατάστατο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, τώρα αναθεωρήστε αποφάσεις που είχατε πάρει για υποθέσεις της οικογένειας, για τις σχέσεις και συνεργασίες. θα υπάρχει ένταση, προσπαθήσετε να έχετε χαμηλούς τόνους στη συζήτηση, στην επικοινωνία σας για να αποφύγετε απρόσμενες εξελίξεις.
Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, θα είστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους φίλους, πιο εξελιγμένους από εσάς. Ίσως ενταχθείτε σε κάποια ομάδα, σε μία συλλογική προσπάθεια ή φιλανθρωπία.
Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, η Πανσέληνος θα φέρει την ανάγκη να βλέπετε την ανάγκες σας έναντι του συντρόφου σας ή τους συνεργάτες και να αποφασίσετε τι είναι καλό για τη ζωή σας. Ίσως κλείνει ένας κύκλος για να ανοίξει ένας καινούριος.

ΙΧΘΕΙΣ
Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρχουν αλλαγές στις αποφάσεις για την καθημερινότητα, για θέματα υγείας και εργασίας, αυτό θα φέρει εξελίξεις και νευρικότητα. Προσπαθήστε να έχετε χαμηλούς τόνους στην επικοινωνία σας με συνεργάτες και με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.
Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, μπορείτε τώρα να προωθήσετε σχέδια και υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά  θέματα και την καριέρα.  Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες επαγγελματικές.
Εσείς του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε για λίγο, να ακούσετε τα συναισθήματά σας, να ξεκουραστείτε, να δείτε τις δικές σας ανάγκες και να πάρετε αποφάσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ