ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Οικογένεια στον Ίασμο Ροδόπης έκανε κατοικίδιο ένα αδέσποτο αλογάκι

Μια ξεχωριστή ιστορία φιλοζωίας από την ομάδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS»

FoniRodopis

Μια ξεχωριστή ιστορία φιλοζωίας φέρνει στο φως της δημοσιότητας η σελίδα στο facebook «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS».

Ένα αντρόγυνο από τον Ίασμο Ροδόπης, παρά τα πενιχρά του μέσα, περιέθαλψε ένα εγκαταλελειμμένο και ετοιμοθάνατο αλογάκι και το μεγάλωσε κυριολεκτικά μέσα στα δωμάτια του σπιτιού του.

Δείτε την ανάρτηση:

«Διαβάσαμε στο διαδίκτυο για άλογο το οποίο είναι εγκαταλελειμμένο, διψασμένο και πεινασμένο, ετοιμοθάνατο, παρατημένο από κτηνοτρόφο, κτλ κτλ. Αποφασίσαμε να πάμε γρήγορα αφού η ζωή του κινδυνεύει.

Σήμερα το πρωί λοιπόν οι Μάκης και Σωτήρης πήγαμε στον Ίασμο και βρήκαμε το αλογάκι να κάθετε δίπλα σε συστάδα δέντρων και να τρώει χορταράκι και πιο κάτω να έχει κουβά με νερό.

Το αλογάκι το είχαν βρει μικρούλη πριν από λίγους μήνες η κυρία Χατιτζέ και ο κύριος Ραμαδάν, παρατημένο στα σκουπίδια και με πληγές στα πόδια. Το πήρανε ΜΕΣΑ στο σπίτι τους, το μεγαλώσαν μέσα στα δωμάτια του σπιτιού τους μέχρι να γίνει καλά, και έγινε μέλος της οικογένειας τους.

Η οικογένεια αυτή, είναι φτωχή αλλά φροντίζει από το υστέρημα της όχι μόνο το αλογάκι αλλά και δύο (πρώην) αδέσποτα σκυλιά και ένα γατάκι ενώ πάνω στη σκεπή τους ζουν περιστέρια, τα οποία μάλιστα οι ίδιοι έφτιαξαν τεχνητές φωλιές! Έχουν επίσης κοτούλες και είδαμε το ένα το εγγονάκι τους να κρατάει με αγάπη έναν νεοσσό.

Κατά συνέπεια δεν τίθεται κανένα ζήτημα για το αλογάκι. Μάλιστα, ένας κτηνίατρος θα τους προμηθεύσει δωρεάν το χάπι για τα παράσιτα και έτσι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα για την υγεία του ζώου, το οποίο ούτως ή άλλως είχε δεχθεί από παλιά τις φροντίδες κτηνίατρου και είναι υγιές.

Εμείς από την πλευρά μας, εντυπωσιαστήκαμε από την αγάπη των ανθρώπων αυτών για τα ζώα και για τη θέρμη με την οποία μιλούσαν για αυτά. Δεν ξέρουμε πολλούς που θα έβαζαν στο σπίτι τους ένα μικρό πουλάρι για να το μεγαλώσουν, πόσο μάλλον όταν δεν βάζουν σκυλιά ή γάτες».

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ2 εβδομάδες πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ2 εβδομάδες πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ2 εβδομάδες πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

PIZZA2 εβδομάδες πριν

Pizza King

Όλες οι πίτσες ψήνονται σε ξυλόφουρνο, με παραδοσιακή ζύμη και πάντα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο «Ο Αιγύπτιος»

Φρέσκα ψάρια θάλασσας του Θρακικού πελάγους

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ4 εβδομάδες πριν

Ψηφιακό Φωτοτυπικό Κέντρο «Copy Center»

Θέλετε εκτυπώσεις ποιότητας, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές;

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ1 μήνα πριν

Στεγνοκαθαριστήρια «Ήλιος»

Σας τα επιστρέφουμε σαν καινούρια… πάντα σε πολύ καλές τιμές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ