ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την εκπαίδευση 1.500 Ειδικών Φρουρών στην Κομοτηνή, ζήτησε από τον Χρυσοχοΐδη ο Ευρ. Στυλιανίδης

Ο Υπ. Προστασίας του Πολίτη ανταποκρίθηκε θετικά και επιφυλάχθηκε τις επόμενες μέρες να προβεί στις αντίστοιχες ανακοινώσεις

fonirodopis.gr

Την έγκριση της πρόσληψης 1.500 Ειδικών Φρουρών, οι οποίοι θα ενταχθούν στο δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας πριν το τέλος του έτους, ανακοίνωσαν πρόσφατα οι αρμόδιες αρχές.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η προκήρυξη για την επιλογή τους, θα εκδοθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και θα ακολουθήσουν οι διαδικασίες για την πρόσληψη και εκπαίδευσή τους.

Για το λόγο αυτό ο Βουλευτής Ευριπίδης Στυλιανίδης επικοινώνησε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, από τον οποίον και ζήτησε η εκπαίδευση τους να γίνει στη Θράκη και ιδιαίτερα στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής.

Αυτό, σύμφωνα με τον Βουλευτή Ροδόπης, προϋποθέτει και την άμεση αποκατάσταση των κτιριακών εγκαταστάσεων και των άλλων υποδομών της Σχολής Αστυφυλάκων ενώ ο αρμόδιος Υπουργός ανταποκρίθηκε θετικά και επιφυλάχθηκε τις επόμενες μέρες, εφόσον εξεταστεί υπηρεσιακά το ζήτημα, να προβεί στις αντίστοιχες ανακοινώσεις.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ευχαρίστησε τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τη θετική ανταπόκριση και προγραμματίστηκε συνάντηση μεταξύ τους την επόμενη βδομάδα, προκειμένου να συζητήσουν και αλλά ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια της περιοχής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ