ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

«Όχι στο κάπνισμα και στα ναρκωτικά» από τον Δήμο Ιάσμου

Με απόφαση του νέου Δημάρχου Οντέρ Μουμίν ξεκινάει καμπάνια έως το τέλος του έτους – Απαγόρευση καπνίσματος σε όλες τις δομές και τις Υπηρεσίες του Δήμου από 1 Σεπτέμβρη

fonirodopis.gr

Καμπάνια κατά του καπνίσματος και των ναρκωτικών θα ξεκινήσει έως το τέλος του 2019 ο Δήμος Ιάσμου ενώ από 1 Σεπτέμβρη, όποτε θα αναλάβει και η νέα Δημοτική Αρχή, θα απαγορευτεί το κάπνισμα σε όλες τις δομές και Υπηρεσίες του Δήμου.

Μάλιστα, ο νέος Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν σε μια προσπάθεια να δώσει το σωστό παράδειγμα δεσμεύτηκε ότι θα διακόψει και ο ίδιος το κάπνισμα την ημέρα έναρξης της καμπάνιας.

«Από 1η Σεπτεμβρίου ο Αντικαπνιστικός Νόμος θα εφαρμοστεί απόλυτα σε όλες τις δομές και υπηρεσίες του Δήμου Ιάσμου, από όλους τους αιρετούς και το προσωπικό μας. Έως το τέλος του 2019, υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Υγείας ξεκινάμε καμπάνια ‘’ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ’’. Κατά την ημέρα έναρξης της καμπάνιας μας και εγώ ο ίδιος προσωπικά θα διακόψω το κάπνισμα για να αποτελέσει παράδειγμα για τις επόμενες γενιές…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Οντέρ Μουμίν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ