ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι δημοτικές ενότητες Ιάσμου και Μαρωνείας – Σαπών

Ύστερα από αίτημα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ προς τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας – «Στόχος μας η γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών και η αποζημίωση των πληγέντων», τονίζει ο Νίκος Τσαλικίδης

fonirodopis.gr

Με αίτημα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ προς τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας σύμφωνα με τις εισηγήσεις των Δημάρχων της Ροδόπης, κηρύχθηκαν σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας οι Δημοτικές Ενότητες Μαρώνειας και Σαπών του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών και η Δημοτική Ενότητα Ιάσμου του Δήμου Ιάσμου της Ροδόπης, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν στις 10 Ιουλίου 2019.

«Οι συνέπειες από την επέλαση των εξαιρετικά ακραίων καιρικών φαινομένων στη Ροδόπη είναι δυσμενείς. Από την πρώτη στιγμή βρεθήκαμε δίπλα σε όσους επλήγησαν από τη θεομηνία. Στόχος μας, είναι η γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν, η ταχεία και δίκαιη αποζημίωση των πληγέντων, η επιστροφή των πολιτών από τους οικισμούς που επλήγησαν, στην κανονικότητα της καθημερινής τους ζωής. Ο συντονισμός των αρμόδιων υπηρεσιών για την καλύτερη και τάχιστη αποκατάσταση είναι επιτακτικός», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ