ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΡΟΔΟΠΗ

Τους πρώτους 18 ημιυπόγειους κάδους απορριμμάτων παρέλαβε ο Δήμος Κομοτηνής

Ξεκινάει τη Δευτέρα 22 Ιουλίου η τοποθέτηση τους – «Σε βάθος χρόνου θα φτάσουμε τους 60 κάδους, θα αλλάξει όλη η εικόνα της πόλης» σημειώνει ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Καθαριότητας κ. Νίκος Στεργιάδης

fonirodopis.gr

Τους πρώτους 18 ημιυπόγειους κάδους απορριμμάτων παρέλαβε αυτές τις ημέρες η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Κομοτηνής.

Οι ημιυπόγειοι κάδοι, οι οποίοι αναμένεται σε βάθος χρόνου να φτάσουν τους 60 τον αριθμό, θα τοποθετηθούν σε επιλεκτικά σημεία της πόλης αλλά και σε μεγάλους οικισμούς, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Δευτέρα 22 Ιουλίου.

Η χωρητικότητα τους είναι 3.000 λίτρων και η τοποθέτηση τους θα συντελέσει τόσο στην βελτίωση της αισθητικής της πόλης, καθώς θα απομακρυνθούν αρκετοί από τους υπάρχοντες κάδους, όσο και στο έργο των υπαλλήλων της Καθαριότητας.

«Θεωρώ ότι είναι μια πολύ καλή προσπάθεια για να αλλάξει όλη η εικόνα της πόλης μας. Ευελπιστούμε ότι σε βάθος χρόνου θα φτάσουμε τους 60 ημιυπόγειους κάδους που θα τοποθετηθούν εκτός από την πόλη και σε διάφορους μεγάλους οικισμούς. Οι νέοι κάδοι βοηθούν και στην αποκομιδή αλλά και όσον αφορά την αισθητική της πόλης», δήλωσε σχετικά ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Κομοτηνής κ. Νίκος Στεργιάδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ