ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες

«Να δημιουργήσουμε μαζί τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη και να προασπίσουμε όσα με κόπους και θυσίες αποκτήθηκαν»

fonirodopis.gr

Κάλεσμα σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της Ροδόπης απευθύνει η τοπική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να «δημιουργήσουμε μαζί τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη και να προασπίσουμε όσα με κόπους και θυσίες αποκτήθηκαν».

Το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης:

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ευχαριστεί τους συμπολίτες της Ροδόπης που στήριξαν το ψηφοδέλτιο του κόμματος στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές. Παράλληλα θέλει να δηλώσει ότι θα βρίσκεται μέσα στους αγώνες, ασκώντας μαχητική, προγραμματική και κοινωνική αντιπολίτευση.

Το ποσοστό 31,5% που πανελλαδικά οι πολίτες έδωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, με δεδομένη την παράσταση νίκης της Ν.Δ. που δημιουργήθηκε μετά τις ευρωεκλογές, διαμορφώνει το νέο πολιτικό σκηνικό στο οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται βασικός παράγοντας πολιτικών εξελίξεων και δημιουργεί τις υποχρεώσεις και τις δυνατότητες για την επόμενη μέρα.

Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς συμπολίτες μας, να δημιουργήσουμε μαζί τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη και να προασπίσουμε όσα με κόπους και θυσίες αποκτήθηκαν από τον λαό μας τα τελευταία χρόνια που σήμερα ήδη φαίνεται να απειλούνται από τη νέα κυβέρνηση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ