ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΖΩΔΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 8 μέχρι 14 Ιουλίου

Από την Εσμεράλδα Δόση

fonirodopis.gr

Η εβδομάδα ξεκινάει με ένα εξάγωνο της Αφροδίτης στον Καρκίνο, με τον Ουρανό στον Ταύρο. Θα φέρει  εκπλήξεις, ευχάριστες συναντήσεις με οικογενειακά άτομα, γνωριμίες μέσα από το  οικογενειακό περιβάλλον, γνωριμίες με πολύ ενδιαφέροντα άτομα, εμφάνιση κάποιου άτομου από το παρελθόν, κάποια αναπάντεχη πρόταση για συνεργασία.

Την Τρίτη έχουμε τον Ερμή να σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη στο Λέοντα, θα είναι μέρες  με  πολλή ένταση πού θα κάνουν πολλά άτομα να μην προσέχουν και να δημιουργούν  κίνδυνους στην καθημερινότητα, έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα από το παρελθόν και θα δημιουργούν ένταση και συγκρούσεις, η επικοινωνία θα είναι δυσκολότερη  σε πρακτικά ζητήματα αλλά και στην συναισθηματική ζωή.

Θα υπάρχουν αναθεωρήσεις, παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις, μπορούμε να επανεξετάσουμε θέματα,  να φτιάξουμε τις σχέσεις μας με άτομα που είχαμε  πικραθεί το προηγούμενο διάστημα. Στις 9 Ιουλίου έχουμε την αντίθεση Ήλιου – Κρόνου, θα φέρει συγκρούσεις στις οικογενειακές σχέσεις, εμπόδια και καθυστερήσεις, σύγκρουση με άτομα κύρους,  κόπωση και εξάντληση που ίσως φέρουν και μικροπροβλήματα στην υγεία.  Στις 14 Ιουλίου στην αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα θα υπάρχουν εντάσεις, εκδικητικότερα  στις σχέσεις, ίσως βία και ατυχήματα.

ΚΡΙΟΣ

Για το πρώτο δεκαήμερο, θα υπάρχουν ξαφνικά ευχάριστα νέα για οικονομικά θέματα,  μία οικονομική βοήθεια από άτομα της οικογένειας, ξαφνικές νέες γνωριμίες για αυτούς που είναι μόνοι τους με άτομα που είναι κοντά, από το οικογενειακό περιβάλλον, αλλά θα υπάρχουν και εντάσεις και προβληματισμοί με τα αγαπημένα πρόσωπα, καθυστερήσεις στην επικοινωνία, παρεξηγήσεις,  επανεξετάσεις, αναθεωρήσεις στα σχέδιά σας,  για αυτούς που είναι μόνοι τους, θα έχουν την ευκαιρία για επανασύνδεση με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν. Για εσάς του Δεύτερου δεκαημέρου θα υπάρχουν εντάσεις, προβλήματα στις οικογενειακές σχέσεις αλλά και στις επαγγελματικές. Ίσως νιώθετε λίγο κουρασμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο,  η καθημερινότητά σας θα είναι όμορφη, θα έχετε απρόσμενες συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, ταξίδια-εκδρομές, κάνετε νέες γνωριμίες,  θα υπάρχει και φλερτ και έρωτας, δεν θα λείπει όμως και η ένταση στην επικοινωνία, οι παρεξηγήσεις, οι καθυστερήσεις σε θέματα οικογενειακά ή επαγγελματικά. Θα αναθεωρήσετε οικογενειακά θέματα, θα τα επανεξετάσετε, προσέχετε τον τρόπο της επικοινωνίας σας, μην είστε σκληροί με άτομα της οικογένειας, αφήστε τα αργότερα για να τα λύσετε με ήρεμο τρόπο. Για σας που είστε στο Δεύτερο δεκαήμερο θα υπάρχουν εμπόδια και καθυστερήσεις στην επικοινωνία, στα συμβόλαια, στις επιγραφές, στα νέα ξεκινήματα, αντιπαραθέσεις με αδέρφια και άτομα του κοντινού σας περιβάλλον που ίσως να  σας απομακρύνουν  για κάποιο διάστημα, προσέχετε την  ένταση και τη νευρικότητα στην καθημερινότητά γενικά, αλλά και ιδιαιτέρως στην οδήγηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρχουν ξαφνικά ευχάριστα νέα που έχουν να κάνουν με οικονομικά θέματα, αλλά και  κάποια βοήθεια οικονομική  που δεν τη περιμένατε ή κάποια χρήματα από κάποια δουλειά σας που είχατε κάνει στο παρελθόν. Ίσως κάνετε κάποια αγορά  που θα σας φτιάξει τη διάθεση. Για αυτούς που είναι μόνοι τους, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μία ευχάριστη συνάντηση, μία ξαφνική νέα γνωριμία. Επίσης πρέπει να προσέχετε  γιατί θα υπάρχουν καθυστερήσεις και αναθεωρήσεις σε θέματα που σας απασχολούν,  στα συμβόλαια και  στις υπογραφές, στα ταξίδια. Είναι ευκαιρία τώρα και έχετε τη δυνατότητα να επανεξετάσετε τις σκέψεις σας, τις ιδέες σας, να  οργανώσετε πιο όμορφα την καθημερινότητά,  τη ζωή σας. Στην επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα θα υπάρχει ένταση και νευρικότητα, προσέχετε και στην οδήγηση. Για εσάς του δεύτερου δεκαήμερου, θα  έχετε προβλήματα και εντάσεις  με αδέρφια, με άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος, με γείτονες,  προσέχετε  μην επιβάλλετε τη γνώμη σας και δημιουργήσετε προβλήματα στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για εσάς του πρώτου δεκαημέρου θα υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική ζωή αλλά και στις  φιλικές και ομαδικές σχέσεις, θα υπάρχουν ξαφνικές γνωριμίες, φλερτ και έρωτας με άτομα  από το φιλικό σας περιβάλλον. Αλλά θα  υπάρχουν καθυστερήσεις, μπερδέματα στα οικονομικά θέματα που πιθανόν να επανεξετάσετε.  Ίσως θα υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές, προσέχετε και  στις αγορές που θα κάνετε, ίσως να αποδεχτούν ελαττωματικές ή προβληματικές. Αποφύγετε να εμπιστεύεστε τα οικονομικά θέματα σε φιλικά πρόσωπα, ίσως θα υπάρχουν μπερδέματα στις συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις με κάποιον φίλο σας. Με τον ανάδρομο Ερμή στο Λέοντα μπορείτε να ελέγξετε τη σκέψη σας, αν έχετε αυτοεκτίμηση για τον εαυτό σας καλό είναι να φέρετε στην επιφάνεια τα καλά στοιχεία που έχετε και αυτά που οι άλλοι βλέπουν σε σας για να εκτιμήσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου, να είστε προσεκτικοί γιατί θα υπάρχουν εντάσεις με τα αγαπημένα πρόσωπα αλλά και με συνεργάτες, αποφύγετε να είστε κτητικοί και να επιβάλλετε τη γνώμη σας. Είναι δύσκολες μέρες που μπορεί οι εντάσεις να  φέρουν σε αδιέξοδο μία σχέση ή μία συνεργασία, αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφράσει.

ΛΕΩΝ

Εσείς του πρώτου δεκαήμερου, θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με άτομα από το κοινωνικού και  επαγγελματικό περιβάλλον. Ίσως δημιουργηθεί μία σχέση με κάποιο άτομο  από αυτό το χώρο, αλλά και μπορείτε να καταφέρετε κάτι πολύ καλό που έχει να κάνει με θέματα οικονομικά και επαγγελματικά. Μπορείτε τώρα να δείτε πώς σκέφτεστε για τον εαυτό σας, αν κάνετε καλές σκέψεις, να επανεξετάσετε τα σχέδια σας για το μέλλον, αν έχετε αυτοεκτίμηση για τον εαυτό σας, και να προβάλετε τα καλά στοιχεία, να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου νιώθετε κουρασμένοι, έχετε ευθύνες και υποχρεώσεις στην καθημερινότητα αλλά και στο χώρο της εργασίας, έχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε, να απομονωθείτε για λίγο, αποφύγετε να έρχεστε σε σύγκρουση με άτομα από το χώρο της εργασίας και μην έχετε εμμονή με κάποια προβλήματα από το παρελθόν που θα υπάρχουν γιατί πιθανόν να δημιουργήσετε προβλήματα  στην υγεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου έχετε εσωτερική ένταση και άγχος, δεν μπορείτε να εκφραστείτε, έχετε κρατήσει μέσα σας απωθημένα και ίσως θα παρασύρεστε σε έντονα ξεσπάσματα, και συζητήσεις που μπορεί να  πληγώσετε και  πληγωθείτε.  Προσέχετε σε ποιο άτομο εμπιστεύεστε τις σκέψεις σας, είναι καλή στιγμή  να κάνετε μία ενδοσκόπηση των σκέψεων και των στόχων σας,  να κλείσετε εκκρεμότητες,  σκέψεις και  στόχους που δεν σας εκφράζουν και να προετοιμαστείτε για νέα ξεκινήματα και νέους στόχους. Ίσως θέλετε να κάνετε μία μυστική συμφωνία που πιθανόν να μην κρατήσει. Θα υπάρχουν και ευχάριστα νέα, συναντήσεις γνωριμίες,  οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν μία σχέση μέσα από το φιλικό περιβάλλον. Ίσως έναν φίλο σας, να τον βλέπετε τώρα ερωτικά. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου νιώθετε κουρασμένοι, έχετε προβλήματα με φιλικά, αγαπημένα πρόσωπα και παιδιά. Γίνονται ξεκαθαρίσματα στις φιλικές σχέσεις, φεύγουν φίλοι που δεν αξίζουν την αγάπη σας και κάνετε νέους, αξιόλογους φίλους. Κάντε υπομονή στη σχέση σας με τα παιδιά και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην είστε κτητικοί μαζί τους, αποφύγετε τις εμμονές και τα προβλήματα του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα  επανεξετάσετε θέματα που σχετίζονται με φίλους, με το κοινωνικό σας προφίλ, με ομάδες. Ίσως  ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται με τους άλλους και έχει εμπλακεί ένας φίλος, να σας φέρει σε ένταση μαζί του.  Από την άλλη, θα είστε γοητευτικοί,  θα γνωρίσετε άτομα καταξιωμένα που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά. Ίσως βλέπετε ερωτικά ένα άτομο που κινείται στον επαγγελματικό χώρο, μπορεί να έχετε  ευκαιρίες επαγγελματικές που θα βελτιώσουν τα οικονομικά σας, ίσως θα πάρετε ξαφνικά κάποια χρήματα που δεν τα περιμένατε, χρήματα που σας χρωστούσαν. Για εσάς του  δευτέρου δεκαημέρου,  υποχρεώσεις στην οικογένεια αλλά και ο φόρτος της εργασίας θα δημιουργήσουν προβλήματα με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και με άτομα στο χώρο της εργασίας.  Ίσως θα σκεφτείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην οικογένεια για να μην υπάρχουν εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς του πρώτου δεκαήμερου, θα έχετε εκπλήξεις και ευχάριστα απρόοπτα γεγονότα, γνωριμίες με πολύ ενδιαφέροντα άτομα, συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν. Ίσως μία ευκαιρία για εργασία  ή συνεργασία, αλλά και μία γνωριμία με ένα άτομο από το εξωτερικό  ή σε ένα ταξίδι.Θα έχετε παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις στον επαγγελματικό χώρο. Ίσως και να αναβληθούν πολλά σχέδια σας, είναι τώρα η ώρα να τα επανεξετάσετε και να τα αναθεωρήσετε αλλά και για το κοινωνικό σας προφίλ να δείτε ποια είναι αυτά που σας εκφράζουν και που θα σας πάνε μπροστά, και θα σας εξελίξουν, αποφύγετε να έρθετε σε συγκρούσει με άτομα κύρους, αλλά και με αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί μπορεί ξαφνικά να σταματήσει κάποια εργασία ή μια σχέση. Αποφύγετε να έχετε εμμονές και συγκρούσεις με αδέρφια και αγαπημένα πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος ή με γείτονες. Βάλτε σε τάξη τις ιδέες,  τα σχέδιά σας και προσέχετε τις κινήσεις σας και την οδήγηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε αισιοδοξία,  θα νιώθετε όμορφα εσωτερικά. Ίσως θα έχετε προτάσεις για μία εργασία κάτι που το επιθυμείτε πολύ και θα σας βοηθήσει οικονομικά. Αλλά και οι αδέσμευτοι θα κάνουν μία σχέση  που θα τους κάνει να νιώθουν πλήρης και θα τους τονώσει ψυχολογικά.Ίσως παίρνετε ξαφνικά κάποια χρήματα που δεν τα περιμένατε, από φορολογικά, δημόσιο ή κληρονομιές, αλλά και χρήματα  που σας χρωστούσαν. Είναι μία περίοδος που θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε τις ιδέες και τις σκέψεις σας, να κάνετε μία ανασκόπηση,  να κοιτάξετε τι σας εκφράζει, τι είναι αυτό που θέλετε και που θα σας εξελίξει στη ζωή. Ίσως αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε, που βλέπετε τα πράγματα και να ετοιμαστείτε για νέους ορίζοντες και νέα σχέδια. Εσάς του δεύτερου δεκαημέρου θα σας απασχολήσει και θα σας δημιουργήσει προβλήματα ένα οικονομικό θέμα από τα παλιά, που σχετίζεται ίσως με κληρονομικά, φορολογικά ή δάνεια αλλά  και κάποιες άλλες οφειλές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για εσάς που είστε στο πρώτο δεκαήμερο, είναι ερωτικές μέρες, θα έχετε την ευκαιρία να περνάτε όμορφα με το σύντροφο σας, να οργανώσετε ταξίδια, ίσως έχετε μία ευκαιρία  για μία συνεργασία, οι αδέσμευτοι πιθανόν να γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους. Θα έχετε όμως μπερδέματα, καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους, με τράπεζες, δημόσιο, εφορία, ταμεία, κληρονομιές, θα χρειαστεί  να αναθεωρήσετε  πολλές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με αυτά τα θέματα και  θα σας φέρουν  ένταση και νευρικότητα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα  ή με τα παιδιά. Προσέχετε  την συμπεριφορά σας στο σύντροφό σας ή στους συνεργάτες, ίσως προβλήματα και ευθύνες της καθημερινότητας θα σας δημιουργήσουν ένταση και θα είστε κτητικοί και απόλυτοι μαζί τους, μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, κάνετε υπομονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας, θα είστε γοητευτικοί και η καθημερινότητα θα είναι όμορφη,  ίσως ξαφνικά,  χωρίς να το περιμένετε, άτομα της οικογένειας, θα σας βοηθήσουν οικονομικά, είτε σας κάνουν κάποια όμορφη έκπληξη, θα έχετε ευχάριστα νέα για ένα θέμα υγείας ή ευκαιρίες για μία νέα εργασία. Από την άλλη, ψυχολογικά προβλήματα, κόπωση, φόβος και προβλήματα του παρελθόντος θα σας κάνουν νευρικούς και θα έχετε ένταση με συνεργάτες και με το σύντροφο σας,  αποφύγετε τώρα να κάνετε συζητήσεις μαζί τους, είναι ώρα να αναθεωρήσετε ότι έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες, να δείτε τι σας ταιριάζει και σας κάνει να είστε χαρούμενοι. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για ξεκούραση, για να μην προκαλέσετε προβλήματα στην υγεία και εντάσεις με άτομα στο χώρο της εργασίας.

ΙΧΘΕΙΣ

Η εβδομάδα ξεκινάει για εσάς, με όμορφα συναισθήματα, τρυφερότητα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με τα παιδιά. Για τους αδέσμευτους θα υπάρχουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Ο Ανάδρομος Ερμής θα επηρεάζει την επικοινωνία  με άτομα του κοντινού  περιβάλλοντος, τις συζητήσεις, τις συναντήσεις και την εργασία. Ίσως θα υπάρχουν πολλά εμπόδια, καθυστερήσεις και αναβολές στις μετακινήσεις και στα ταξίδια. Είναι τώρα η ευκαιρία να αναθεωρήσετε το πρόγραμμά σας, θέματα εργασίες, καθημερινότητας και υγείας που σας απασχολούν. Η ένταση που θα δημιουργηθεί ίσως να σας επηρεάσει και στο τρόπο που οδηγείτε, να είστε πολύ προσεκτικοί. Στις 9 και στις 14 Ιουνίου  ίσως θα έχετε συγκρούσεις με κάποιον φίλο σας ή με αγαπημένο πρόσωπο ή με τα παιδιά σας, αποφύγετε να έχετε εμμονές και  προσπαθήστε να έχετε υπομονή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ