ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Χαρίτου: «Πάνω απ’ όλα τα συμφέροντα του τόπου και οι ανάγκες των πολλών»

«Θέλω να διαβεβαιώσω τους πολίτες ότι θα συνεχίσω με την ίδια συνέπεια, με την ίδια σταθερότητα, με βάση τις αρχές και τις αξίες που πορεύτηκα μέχρι σήμερα», δήλωσε ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ

FoniRodopis

Συγκινημένος για την εκλογή του στο ελληνικό Κοινοβούλιο εμφανίστηκε ο Δημήτρης Χαρίτου στην ευχαριστήρια δήλωση που έκανε την Δευτέρα 8 Ιουλίου στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής.

Ο Δημήτρης Χαρίτου κατάφερε να συγκεντρώσει 5.688 ψήφους και να εκλεγεί βουλευτής, κάτι το οποίο αποτελεί προσωπική δικαίωση για τον ίδιο αλλά και αναγνώριση των πολυετών του αγώνων στο χώρο της Αριστεράς.

Στο μήνυμα του διαβεβαίωσε τους πολίτες της Ροδόπης ότι θα συνεχίσει να πορεύεται με τις ίδιες αρχές και αξίες που πορεύτηκε μέχρι σήμερα.

«Μετά από μια μακρά πολιτική διαδρομή ένιωσα την αγάπη και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου. Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να τους ευχαριστήσω για την πολύ μεγάλη τιμή που μου έκαναν, να εκπροσωπήσω τον τόπο σε αυτή τη δύσκολη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω με την ίδια συνέπεια, με την ίδια σταθερότητα, με βάση τις αρχές και τις αξίες που πορεύτηκα μέχρι σήμερα βάζοντας πάνω απ’ όλα τα συμφέροντα του τόπου και τις ανάγκες των πολλών.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους συνυποψήφιους μου στον συνδυασμό που δώσαμε έναν πολύ όμορφο και ωραίο αγώνα και πετύχαμε αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα στην περιοχή. Να συγχαρώ δημόσια τους δύο εκλεγέντες βουλευτές, τον Ευριπίδη Στυλιανίδη αλλά και τον Ιλχάν Αχμέτ. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους, τους συντρόφους, τους στενούς συνεργάτες, την οικογένεια μου για τη μεγάλη βοήθεια που μου έδωσαν όλο αυτό το διάστημα και βέβαια πάνω απ’ όλα όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μου για τη μεγάλη τιμή και εμπιστοσύνη που μου έδειξαν», δήλωσε ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

FAST FOOD18 ώρες πριν

FaceFood

Αν έχεις όρεξη για φαγητό εδώ έχει γύρο πάντα φρέσκο και ποιοτικό

COFFEE19 ώρες πριν

Coffee Nuts

Διάφορες ποικιλίες espresso και καφέ φίλτρου

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ19 ώρες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο «Ηλιαχτίδα»

Στεγνό καθάρισμα – Μειωμένες τιμές – Παραλαβή παράδοση κατ’ οίκον

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 ημέρες πριν

Φωτοτυπικό Κέντρο «Ο Πόντος»

Οτιδήποτε χρειάζεστε στο χώρο των φωτοτυπιών και φωτοαντιγράφων, άμεσα και αποτελεσματικά, πάντα στις πιο φιλικές τιμές

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ3 ημέρες πριν

«Ο Φούρνος του Παππού»

24 ώρες ανοιχτά – Απολαύστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπέροχο παραδοσιακό ψωμί και πλούσια ποικιλία σφολιατοειδών

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ2 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ4 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ