ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Χαρίτου: «Πάνω απ’ όλα τα συμφέροντα του τόπου και οι ανάγκες των πολλών»

«Θέλω να διαβεβαιώσω τους πολίτες ότι θα συνεχίσω με την ίδια συνέπεια, με την ίδια σταθερότητα, με βάση τις αρχές και τις αξίες που πορεύτηκα μέχρι σήμερα», δήλωσε ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ

fonirodopis.gr

Συγκινημένος για την εκλογή του στο ελληνικό Κοινοβούλιο εμφανίστηκε ο Δημήτρης Χαρίτου στην ευχαριστήρια δήλωση που έκανε την Δευτέρα 8 Ιουλίου στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής.

Ο Δημήτρης Χαρίτου κατάφερε να συγκεντρώσει 5.688 ψήφους και να εκλεγεί βουλευτής, κάτι το οποίο αποτελεί προσωπική δικαίωση για τον ίδιο αλλά και αναγνώριση των πολυετών του αγώνων στο χώρο της Αριστεράς.

Στο μήνυμα του διαβεβαίωσε τους πολίτες της Ροδόπης ότι θα συνεχίσει να πορεύεται με τις ίδιες αρχές και αξίες που πορεύτηκε μέχρι σήμερα.

«Μετά από μια μακρά πολιτική διαδρομή ένιωσα την αγάπη και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου. Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να τους ευχαριστήσω για την πολύ μεγάλη τιμή που μου έκαναν, να εκπροσωπήσω τον τόπο σε αυτή τη δύσκολη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται. Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω με την ίδια συνέπεια, με την ίδια σταθερότητα, με βάση τις αρχές και τις αξίες που πορεύτηκα μέχρι σήμερα βάζοντας πάνω απ’ όλα τα συμφέροντα του τόπου και τις ανάγκες των πολλών.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους συνυποψήφιους μου στον συνδυασμό που δώσαμε έναν πολύ όμορφο και ωραίο αγώνα και πετύχαμε αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα στην περιοχή. Να συγχαρώ δημόσια τους δύο εκλεγέντες βουλευτές, τον Ευριπίδη Στυλιανίδη αλλά και τον Ιλχάν Αχμέτ. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους, τους συντρόφους, τους στενούς συνεργάτες, την οικογένεια μου για τη μεγάλη βοήθεια που μου έδωσαν όλο αυτό το διάστημα και βέβαια πάνω απ’ όλα όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μου για τη μεγάλη τιμή και εμπιστοσύνη που μου έδειξαν», δήλωσε ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ