ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: «Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για να διορθώσουμε λάθη και παραλείψεις»

Ο βουλευτής Ροδόπης με τη ΝΔ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους ψηφοφόρους από άλλους κομματικούς χώρους αλλά και πολίτες από τη μειονότητα που τον στήριξαν στις εθνικές εκλογές

FoniRodopis

Στα βουλευτικά έδρανα επιστρέφει πανηγυρικά, μετά από μια 4ετής απουσία, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ο οποίος κατάφερε να εκλεγεί λαμβάνοντας συνολικά 12.112 ψήφους.

Η επίδοση αυτή τον καθιστά πρώτο σε σταυρούς σε όλη τη Ροδόπη, γεγονός που ο ίδιος το απέδωσε στη στήριξη που έλαβε από ανθρώπους προερχόμενους από διαφορετικούς ιδεολογικούς και κομματικούς χώρους αλλά και από στελέχη ή απλούς πολίτες της μειονότητας.

Στις επινίκειες δηλώσεις του, ο βουλευτής Ροδόπης με τη ΝΔ τόνισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συμπατριώτες για την εμπιστοσύνη και αγάπη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Αποτελεί για μένα ηθική δικαίωση αλλά και ανάληψη ενός χρέους βάσει του οποίου οφείλω να ανταποδώσω σε αυτή την περιοχή όλη αυτή την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν τα τελευταία χρόνια.

Η Ελλάδα γυρίσει σελίδα. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είμαι βέβαιος ότι θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό χωρίς καμία περίοδο χάριτος για να ανατάξει την οικονομία και τη διοίκηση και να προστατεύσει τα εθνικά μας συμφέροντα. Μέσα σε αυτό το καινούριο περιβάλλον που δημιουργήθηκε, η Ροδόπη οφείλει να πάρει το μερίδιο που της ανήκει. Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για να διορθώσουμε λάθη και παραλείψεις, για να ανατάξουμε ζημιές που μπορεί να έγιναν κατά την περίοδο της κρίσης και για να δημιουργήσουμε ξανά την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται η τοπική κοινωνία προκειμένου να βρει τον βηματισμό της προς το μέλλον.

Θέλω ιδιαιτέρως να ευχαριστήσω όλες και όλους αυτούς που πάλεψαν στο πλευρό μου αυτά τα δύσκολα χρόνια. Όταν είσαι εκτός καταλαβαίνεις ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι, αυτοί που πραγματικά σε εμπιστεύονται και αυτοί που σε πλησιάζουν μόνο την ώρα της δόξας ή της δύναμης. Θέλω να τους ευχαριστήσω από καρδιάς διότι πραγματικοί φίλοι αποδείχτηκαν και πολλοί και συνεπείς σε αυτή την υποστήριξη.

Όσον αφορά την εκλογή τώρα, να πω ότι δικαιώθηκε η προσδοκία που είχε αναπτυχθεί στην τοπική κοινωνία για ισχυρή εκπροσώπηση. Απαντήθηκαν από το λαό της περιοχής μας τα διλήμματα και αυτό έγινε οριζόντια.

Οι άνθρωποι που στάθηκαν δίπλα στον αγώνα μου και που μου έδωσαν τη νέα εντολή είναι άνθρωποι από ιδεολογικές και κομματικές αφετηρίες εντελώς διαφορετικές από αυτήν που ξεκίνησα εγώ και αυτό είναι διπλή τιμή και διπλή δέσμευση.

Επίσης, από την ανάγνωση του αποτελέσματος φαίνεται ότι ήρθαν δίπλα μου και πάρα πολλά στελέχη ή απλοί πολίτες της μειονότητας. Νομίζω ότι αυτό που είχαμε βάλει ως στόχο το πετύχαμε πανηγυρικά. Μία πολυφωνική εκπροσώπηση, μία ισχυρή ομάδα για τη Ροδόπη που θα ξέρει να διεκδικεί και να παίρνει αυτά που αξίζει αυτός ο τόπος. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπο μου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ