ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιλχάν Αχμέτ: «Αγωνίστηκα ως βουλευτής όλης της Ροδόπης, δεν διαχώρισα κανέναν»

«Θα προσπαθήσω να είμαι χρήσιμος στην κυβέρνηση με την έννοια να αναδείξω τα προβλήματα της περιοχής», σημείωσε ο επανεκλεγείς βουλευτής Ροδόπης με το Κίνημα Αλλαγής

fonirodopis.gr

Βουλευτής Ροδόπης με το Κίνημα Αλλαγής επανεξελέγη ο Ιλχάν Αχμέτ ο οποίος συγκέντρωσε 10.523 σταυρούς.

Η επίδοση του Ιλχάν Αχμέτ είναι αυτή που καθιστά επί της ουσίας το Κίνημα Αλλαγής τρίτη δύναμη στο νομό Ροδόπης καθώς το κόμμα έλαβε συνολικά 13.405 ψήφους και ποσοστό 21,94%.

Στις δηλώσεις του μετά την οριστικοποίηση της εκλογής του, σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Ροδοπίτες και Ροδοπίτισσες που βοήθησαν σε αυτό τον εκλογικό αγώνα για να φέρουμε αυτή τη μεγάλη νίκη στο νομό τόσο για την παράταξη μας όσο και για το γραφείο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη σύζυγο μου και τους συνεργάτες μου. Τρεισήμισι χρόνια αγωνίστηκα ως βουλευτής όλου του νομού Ροδόπης, δεν διαχώρισα κανέναν, προσπάθησα να βοηθήσω όλες τις τάξεις, όλους τους φορείς, ασχολήθηκα με όλα τα προβλήματα. Το ίδιο θα πράξω και το επόμενο διάστημα. Θα προσπαθήσω να είμαι χρήσιμος στην κυβέρνηση με την έννοια να αναδείξω τα προβλήματα της περιοχής, να τα πιάσω από εκεί που τα άφησα στην προηγούμενη θητεία.

Πιστεύω ότι ξημερώνει μια νέα ημέρα για τη Ροδόπη και την Ελλάδα. Ο ελληνικός λαός αποφάσισε να είμαστε τρίτο κόμμα, το Κίνημα Αλλαγής είναι τρίτη δύναμη και πιστεύω ότι εκπληρώσαμε τους στόχους μας ως προοδευτική παράταξη, θα είναι χρήσιμο στη Βουλή με τις ιδέες, τις απόψεις και τις προτάσεις του. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ θα δείξουν ένα πνεύμα συνεργασίας προκειμένου να υλοποιηθούν προτάσεις για το μέλλον της χώρας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ