ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: «Εύχομαι η Ροδόπη να ξαναβρεί τον βηματισμό της εκεί που της αξίζει»

«Αυτό το οποίο με συγκινεί και με δικαιώνει ηθικά είναι η αγάπη και η εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μου ανεξαρτήτως ιδεολογικής και κομματικής προέλευσης», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ

FoniRodopis

Δικαιωμένος ηθικά και συγκινημένος από την αγάπη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο του οι κάτοικοι της Ροδόπης ανεξαρτήτως ιδεολογικής προέλευσης, δήλωσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης το πρωί της Κυριακής.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με τη ΝΔ άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 226ο εκλογικό τμήμα, στην ιδιαίτερη του πατρίδα στο Γυμνάσιο Ξυλαγανής, ευχόμενος η Ροδόπη να ξαναβρεί τον βηματισμό της εκεί που της αξίζει.

«Η σημερινή μέρα είναι η κατάληξη ενός όμορφου αγώνα. Εύχομαι, ελπίζω, πιστεύω οι πολίτες της Ροδόπης και της Ελλάδας να γυρίσουν σελίδα. Εύχομαι, ελπίζω, πιστεύω η Ροδόπη να ξαναβρεί τον βηματισμό της εκεί που της αξίζει. Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους και ένα είναι βέβαιο, ότι θα συνεχίζω να παλεύω απ’ όπου με τάξει η απόφαση του ελληνικού λαού και της τοπικής κοινωνίας για τα συμφέροντα αυτού του τόπου.

Αυτό το οποίο με συγκινεί και με δικαιώνει ηθικά είναι η αγάπη των συμπατριωτών μου ανεξαρτήτως ιδεολογικής και κομματικής προέλευσης, το ενδιαφέρον τους για τον τόπο και η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου», τόνισε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ