ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Χαρίτου: «Απευθύνθηκα σε όλη την κοινωνία, είμαι έτοιμος να αναλάβω ευθύνες»

Ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με τον ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν με κριτήρια αξιοσύνης και αποτελεσματικότητας, παρομοιάζοντας τη ψήφο με μια σφαίρα η οποία «αν αστοχήσει υπάρχει κίνδυνος να επιστρέψει ως τραύμα στους ίδιους που τη στέλνουν».

fonirodopis.gr

Στο 133ο εκλογικό τμήμα στο κτίριο του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30 το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χαρίτου.

Ο κ. Χαρίτου κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν με κριτήρια αξιοσύνης και αποτελεσματικότητας, παρομοιάζοντας τη ψήφο με μια σφαίρα η οποία «αν αστοχήσει υπάρχει κίνδυνος να επιστρέψει ως τραύμα στους ίδιους που τη στέλνουν».

«Σήμερα είναι ημέρα γιορτής της Δημοκρατίας. Ο λόγος ανήκει πλέον στους πολίτες. Δώσαμε μια μεγάλη μάχη. Ως υποψήφιος έδωσα έναν πολύ όμορφο και δύσκολο αγώνα. Απευθύνθηκα σε όλη την κοινωνία και με πολλή ειλικρίνεια και με καθαρό τρόπο ζήτησα ψήφο. Είμαι έτοιμος να αναλάβω ευθύνες, βέβαια η κοινωνία είναι αυτή που αποδίδει τους πολύ κρίσιμου και σημαντικούς αυτούς ρόλους με τις επιλογές της.

Είμαι αισιόδοξος αν με κριτήρια αξιοσύνης, συνέπειας και αποτελεσματικότητας κινηθούμε, νομίζω θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση διότι όλο αυτό το διάστημα απευθύνθηκα σε όλους ανεξαιρέτως για να τους πω ότι είμαστε σε μια κρίσιμη περίοδο που η ψήφος είναι σαν τη σφαίρα που αν μια φορά δεν γυρίζει πίσω, που αν αστοχήσει υπάρχει κίνδυνος να επιστρέψει ως τραύμα στους ίδιους σε αυτούς που τη στέλνουν», σημείωσε ο κ. Χαρίτου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ