ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βούλα Ελευθεριάδου: «Εμπιστευόμαστε ανθρώπους που είναι πάντα δίπλα μας»

«Αυτό που διακυβεύεται στην ουσία είναι η αλλαγή, η νέα πορεία, ο εκσυγχρονισμός της Ελλάδας», τόνισε η υποψήφια βουλευτής Ροδόπης με τη Νέα Δημοκρατία

fonirodopis.gr

Στο 124ο εκλογικό τμήμα, στο κτίριο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στις 11:00 το πρωί η υποψήφια βουλευτής Ροδόπης με τη ΝΔ, Βούλα Ελευθεριάδου.

Η κ. Ελευθεριάδου κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευτούν ανθρώπους που είναι πάντα δίπλα τους, τονίζοντας ότι αυτό που διακυβεύεται στην κάλπη είναι η νέα πορεία και ο εκσυγχρονισμός της Ελλάδας.

«Ξημερώνει μια νέα μέρα για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Πιστεύω ο λαός της Ροδόπης της Ελλάδας θα επιλέξει τους άξιους και ικανούς ανθρώπους που θα προχωρήσουν στην επόμενη μέρα. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι αυτό που διακυβεύεται στην ουσία είναι η αλλαγή, η νέα πορεία, ο εκσυγχρονισμός της Ελλάδας. Εμείς είμαστε δυνατοί, προχωράμε δυνατά, θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εμπιστευόμαστε ανθρώπους που γνωρίζουμε, που είναι και θα είναι πάντα δίπλα μας. Εύχομαι όλα τα νέα παιδιά να έρθουν και να επιλέξουν ανθρώπους σωστούς γιατί πραγματικά διακυβεύεται το μέλλον τους και η παραμονή τους στη χώρα αυτή», δήλωσε η Βούλα Ελευθεριάδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ