ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιλχάν Αχμέτ: «Οι πολίτες να ψηφίσουν με γνώμονα το συμφέρον της Θράκης»

Ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης εξέφρασε την ελπίδα ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι νικηφόρο για το Κίνημα Αλλαγής τόσο τοπικά όσο και πανελλαδικά

fonirodopis.gr

Στο 145ο εκλογικό τμήμα, στο κτίριο του 6ου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή των Στρατώνων στην Κομοτηνή, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00 το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης με το Κίνημα Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ.

Ο Ιλχάν Αχμέτ κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν με γνώμονα το συμφέρον της Θράκης, εκφράζοντας την ελπίδα ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι νικηφόρο για το Κίνημα Αλλαγής τόσο τοπικά όσο και πανελλαδικά.

«Έχουμε μια γιορτή της Δημοκρατίας. Τελείωσε μια προεκλογική περίοδος στην οποία είχαμε την ευκαιρία να εκφράσουμε τις απόψεις μας, να παρουσιάσουμε το έργο μας, να πούμε τόσο τις θέσεις του κόμματος μας του Κινήματος Αλλαγής αλλά τόσο και τις δικές μου ως βουλευτής Ροδόπης, ποιο είναι το όραμα μου και τα σχέδια μου.

Οι πολίτες μας άκουσαν και είμαι σίγουρος ότι θα σκεφθούν με γνώμονα το συμφέρον της Θράκης και με γνώμονα ότι θέλουν μια καλύτερη ανάπτυξη στην περιοχή. Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους τους εθελοντές, τους φίλους και φίλες που βοήθησαν σε αυτόν τον αγώνα. Ελπίζω το αποτέλεσμα να είναι νικηφόρο για την παράταξη μας σε όλη την Ελλάδα και ειδικότερα για τη Ροδόπη», δήλωσε ο Ιλχάν Αχμέτ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ