ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ψήφος του προοδευτικού κόσμου ρυθμιστής του εκλογικού αποτελέσματος στη Ροδόπη

Μονόδρομος για αυτούς τους ψηφοφόρους δείχνει να είναι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου προβάδισμα εκλογής έχει αποκτήσει ο Δημήτρης Χαρίτου

FoniRodopis

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ρυθμιστές του αποτελέσματος των μεθαυριανών εκλογών στη Ροδόπη, θα είναι η μειονότητα και το προοδευτικό κομμάτι της κοινωνίας μας.

Η μειονότητα, όπως έχουμε ξαναγράψει, φαίνεται ότι έχει πάρει τον δρόμο της, εγκαταλείποντας τον ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο είχε δώσει συντριπτικά ποσοστά στις εκλογές του 2015, και κατευθύνεται κυρίως προς τη Νέα Δημοκρατία και, δευτερευόντως, προς το Κίνημα Αλλαγής.

Αν και το σκηνικό αντιστράφηκε πλήρως σε σύγκριση με τις προηγούμενες εκλογές, τίποτα δεν προμηνύει ότι το «ρεύμα» από τη μειονότητα θα καταφέρει να οδηγήσει στην εκλογή δύο «γαλάζιων» βουλευτών, όπως είχε γίνει το 2015 με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε, οι περισσότεροι από τα επιτελεία των κομμάτων και των υποψηφίων δείχνουν να έχουν συμβιβαστεί με την άποψη ότι τα τρία πρώτα κόμματα θα εκλέξουν από μία έδρα. Το ενδιαφέρον, λοιπόν, εστιάζεται στις δυνάμεις που θα συγκεντρώσει κάθε ψηφοδέλτιο και στο ποιοι τελικά από τους υποψηφίους θα καταφέρουν να βρεθούν στις προνομιούχες πρώτες θέσεις.

Εδώ ακριβώς αναδεικνύεται ο καταλυτικός ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει η ψήφος των πολιτών που ανήκουν στον προοδευτικό χώρο. Δεδομένου ότι στο ΚΙΝ.ΑΛ. η υπόθεση εκλογής φαίνεται σχεδόν τελειωμένη, μονόδρομος για αυτούς τους ψηφοφόρους δείχνει να είναι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου, λόγω και της απώλειας της μειονοτικής ψήφου, προβάδισμα εκλογής έχει αποκτήσει ο Δημήτρης Χαρίτου.

Και λέμε μονόδρομος, επειδή πρόκειται για ένα κομμάτι της κοινωνίας μας που δεν πρέπει να ξεχνά τα έργα και τις ημέρες της Δεξιάς και προφανώς διαθέτει τα κατάλληλα αντανακλαστικά ώστε να σταθεί απέναντι και να προσπαθήσει να αποτρέψει την επάνοδό της.

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

FAST FOOD18 ώρες πριν

FaceFood

Αν έχεις όρεξη για φαγητό εδώ έχει γύρο πάντα φρέσκο και ποιοτικό

COFFEE19 ώρες πριν

Coffee Nuts

Διάφορες ποικιλίες espresso και καφέ φίλτρου

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ19 ώρες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο «Ηλιαχτίδα»

Στεγνό καθάρισμα – Μειωμένες τιμές – Παραλαβή παράδοση κατ’ οίκον

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 ημέρες πριν

Φωτοτυπικό Κέντρο «Ο Πόντος»

Οτιδήποτε χρειάζεστε στο χώρο των φωτοτυπιών και φωτοαντιγράφων, άμεσα και αποτελεσματικά, πάντα στις πιο φιλικές τιμές

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ3 ημέρες πριν

«Ο Φούρνος του Παππού»

24 ώρες ανοιχτά – Απολαύστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπέροχο παραδοσιακό ψωμί και πλούσια ποικιλία σφολιατοειδών

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ2 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ4 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ