ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι κάτοικοι του ορεινού όγκου αναγνωρίζουν το έργο του Ευριπίδη Στυλιανίδη

Όπως επεσήμαναν και οι πολίτες της μειονότητας στην Οργάνη, η απουσία του από την Κυβέρνηση και το Κοινοβούλιο τα τελευταία χρόνια είχε σαν συνέπεια να βιώσουν κι αυτοί τα αποτελέσματα της «ορφανής» Ροδόπης

FoniRodopis

Στους κατοίκους της ορεινής Οργάνης, μετά την προσευχή της Παρασκευής, απευθύνθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Παλιοί γνώριμοι, φίλοι και υποστηρικτές του, του ανέφεραν τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια.

Του μίλησαν για τα νέα παιδιά που εγκαταλείπουν τα χωριά τους, για να εργαστούν στο εξωτερικό, κατήγγειλαν την εγκατάλειψη των ορεινών χωριών, τη μείωση του εισοδήματός τους και την υπερφορολόγηση κινητής και ακίνητης περιουσίας.

Αναγνώρισαν ότι κάποτε, ως υπουργός, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, με τον τότε Δήμαρχο, τον γιατρό Εμίν, συνεργάστηκαν και πέτυχαν τη βελτίωση της οδικής σύνδεσης, τη δημιουργία Ιατρείου 24ωρης λειτουργίας στην Οργάνη με τη συνεχή παρουσία γιατρού, αλλά και ασθενοφόρου, ανακαίνισαν το σχολείο και δημιούργησαν ειδικές Εστίες, προκειμένου να χτυπήσουν τη σχολική διαρροή των κοριτσιών του ορεινού όγκου.

Δημιούργησαν Κοινωνικές Υπηρεσίες στο βουνό, με τις αντίστοιχες ιντερνετικές συνδέσεις. Στήριξαν την παραγωγή του καπνού, επαναλειτουργώντας και το φυτώριο της Οργάνης και ολοκλήρωσαν Αναπτυξιακό Σχέδιο για την προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού.

Δυστυχώς, όπως επεσήμαναν και οι πολίτες της μειονότητας, η απουσία του Ευριπίδη Στυλιανίδη από την Κυβέρνηση και το Κοινοβούλιο τα τελευταία χρόνια είχε σαν συνέπεια να βιώσουν κι αυτοί τα αποτελέσματα της «ορφανής» Ροδόπης.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, αφού συζήτησε μαζί τους, δεσμεύτηκε ότι την επόμενη μέρα, εφόσον πάρει ισχυρή εντολή, θα πιάσει το νήμα από κει που το άφησε και, σε συνεργασία μαζί τους, θα επιδιώξει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα μαζικά, στηρίζοντας την ανάπτυξη της Ροδόπης.

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

FAST FOOD18 ώρες πριν

FaceFood

Αν έχεις όρεξη για φαγητό εδώ έχει γύρο πάντα φρέσκο και ποιοτικό

COFFEE18 ώρες πριν

Coffee Nuts

Διάφορες ποικιλίες espresso και καφέ φίλτρου

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ18 ώρες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο «Ηλιαχτίδα»

Στεγνό καθάρισμα – Μειωμένες τιμές – Παραλαβή παράδοση κατ’ οίκον

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 ημέρες πριν

Φωτοτυπικό Κέντρο «Ο Πόντος»

Οτιδήποτε χρειάζεστε στο χώρο των φωτοτυπιών και φωτοαντιγράφων, άμεσα και αποτελεσματικά, πάντα στις πιο φιλικές τιμές

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ3 ημέρες πριν

«Ο Φούρνος του Παππού»

24 ώρες ανοιχτά – Απολαύστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπέροχο παραδοσιακό ψωμί και πλούσια ποικιλία σφολιατοειδών

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ2 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ4 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ