ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αφωνία της τοπικής ΝΔ για την εξαγγελία Μητσοτάκη για τις εξορύξεις χρυσού

Οι υποψήφιοι της ΝΔ διστάζουν να τοποθετηθούν για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, κινώντας με τη στάση τους υποψίες ότι διαθέτουν κρυφή ατζέντα την οποία αποκρύπτουν από το λαό

fonirodopis.gr

Την Κυριακή ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε την επανεκκίνηση των εξορυκτικών δραστηριοτήτων της Eldorado Gold στη Χαλκιδική, ανοίγοντας ταυτόχρονα φαρδιά – πλατιά την πόρτα στους χρυσοθήρες και για τη Θράκη.

Ο Δημήτρης Χαρίτου αντέδρασε στην παραπάνω εξαγγελία καλώντας τους υποψήφιους βουλευτές της ΝΔ να πάρουν σαφή θέση για ένα ευαίσθητο ζήτημα που απασχολεί την τοπική κοινωνία, η οποία θυμίζουμε έχει ήδη ταχθεί κατά πλειοψηφία εδώ και χρόνια κατά του «χρυσού θανάτου».

Η αφωνία των υποψήφιων της ΝΔ χαρακτηρίζεται το λιγότερο παράξενη με αρκετούς πλέον να λένε ότι υπάρχει κρυφή ατζέντα την οποία αποκρύπτουν από το λαό.

Ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«24 ώρες αφωνίας της τοπικής Νέας Δημοκρατίας και των στελεχών της που διεκδικούν να εκπροσωπήσουν τον τόπο.

Επαναλαμβάνω, λοιπόν, το ερώτημα: Θα διαχωρίσουν ρητά τη θέση τους από την εξαγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις εξορύξεις χρυσού και στην περιοχή μας; Θα συνταχθούν ή όχι με την εκφρασμένη διαχρονικά θέληση της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της;

Αναμένω την απάντησή τους, γιατί τώρα είναι η ώρα των δεσμεύσεων έναντι των πολιτών!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ